Denon DN-S1200 - problem s mechanikou

Diskuze o DJ přehrávačích a gramofonech
Odpovědět
nema.dj

Denon DN-S1200 - problem s mechanikou

Příspěvek od nema.dj »

nevie niekto poradit?....mam problem s mechanikou na DN-S1200-ke.....ked dam vysunut CD, tak mechanika aj po vypluti cd vrci cca 5 sekund, tak ako ked vysuva cd.....no dalsie cd sama nezoberie....musim stlacit eject alebo ho tam narvat...je to na opravu alebo len nejaka blbost?
Denon 2x SC3900, DN-X1700, MacBook Pro 13" i5, NI X1 mk2, HD25-II

johnny

Re: Denon DN-S1200 - problem s mechanikou

Příspěvek od johnny »

ako dlho ich mas ?? robi ti to len na jedom CD? ci na vsetkych ?
2 pioneer cdj 350, pioneer djm 300, stanton t 80,pioneer efx 500

nema.dj

Příspěvek od nema.dj »

johnny píše:ako dlho ich mas ?? robi ti to len na jedom CD? ci na vsetkych ?
nemaju ani rok....robi mi to len jeden...resp, teraz 5 akcii po sebe nezatreckoval ani raz

johnny

Příspěvek od johnny »

mne sa raz stalo ze som si kupi tekno 58, jedno CD malo mechanicku chybu, ten vnutorny kruh (diera) , bol na nej kusok plastu , po vlozeni cd mi to jeden prehravac nechcel zobrat, a ked zobral tak vyrazne to tam buchalo - vrcalo, a ten druhy to bral ale tukalo to trochu, vyriesil som to tak ze som nozikom odstranil ten plast navyse co bol na CD disku, vlastnim pio cdj 100,

ale neviem ci je to tvoj pripad,

este sa mi raz stalo nieco podobne ale na stovom PC,napaloval som si hudbu,zacalo to mocne vrcat a nechcelo mi vydat disk, restartoval som pc , vybral z elektriky, ale nic nepomahalo, ani len CD z mechaniky neslo vybrat, nakoniec sa mi podarilo mechaniku asi po hodine otvorit, a zistil som ze na cd som mal polozeny polystirenovy kruzok co byva na CD ked sa kupuju v tych kotucoch co ich je tam 10ks, polystyren som vyhodil a mechanika slape ako ma,

moze to byt aj tym ze ti odchadza mechanika-vymena draha zalezitost, mozno soft , ale pochybujem,
mozno zanevres na denona a kupis si pincka,:D
2 pioneer cdj 350, pioneer djm 300, stanton t 80,pioneer efx 500

nema.dj

Příspěvek od nema.dj »

u mna sa ta chyba prejavovala len raz za cas......1-2x za vecer, alebo je drbalo cely vecer a potom fakcil player 2-3 kacie po sebe bez problemov....mozno som niekde tukol s case a nieco sa v mechanike zadrhlo....potom mozno zase tuk a chyba sa odstranila

markes

Příspěvek od markes »

nema.dj píše:u mna sa ta chyba prejavovala len raz za cas......1-2x za vecer, alebo je drbalo cely vecer a potom fakcil player 2-3 kacie po sebe bez problemov....mozno som niekde tukol s case a nieco sa v mechanike zadrhlo....potom mozno zase tuk a chyba sa odstranila
ja by povedal ze chyba mechaniky,,,,,
by som povedal ze nieco je pokazene (spinac) ,,,
je tam bud mechanicky alebo opticky,,
ked to vsuva a vysuva cd,
skratka vo vnutri je spinac ktory ti stopne vysuvanie alebo vsuvanie mechaniky,,,a ten bude pokazeny,,,lebo ty das povel eject,cd vytiahnes a nieco spusti,povel ze mechanika taha cd naspet dovnutra naprazdno,, hned spusti motorcek na cd,ktory sa hned roztoci bo si mysli ze tam je cd,,takze typujem ze toto blbne,,,
no a kedze ti to nerobi furt ta moze to byt len nejako poskodene,,alebo nieco nalomene,,,
ved vies,vsetko je made in china,,,,ale nevylucujem aj nejaku softwarovu chybu mechaniky,,,

daj to reklamovat cim skor,,,
no horsie je to ze servismani sa neradi babraju z reklamackami co im chyba sa ukaze len raz za cas,,,ale kym to mas v zaruke tak nemas co vahat,,,
lebo po zaruke to bude fakt drahe,,,
nakonec mam jednu funkcnu 1200ku ,,,ta ti ho pichnem na suciastky :lol:
DJM-800, CDJ-900, Sony MDR-V700

nema.dj

Příspěvek od nema.dj »

nad reklamaciou som rozmyslal. no predajca aj servis mi melu dookola, ze na to maju 30dni.....no a byt mesiac bez playera, popripade sa niekomu doprosovat, ci nepozicia....to sa mi nechce...asi to zacnem riesit az ked sa to uplne rozsype....a mozno ma to donuti aj zlozit vynily z police a zahrat si ako volakedy davno

markes

Příspěvek od markes »

keby si bol blizko tak ja by ti to pichol na mesiac,,,
ja mam,,,momentalne same pi*oviny (svadby 50ky a pod) a to sapem aj z maleho netbooku,,,
ale pouzivam cdj900+TechnicsaSLDZ koli IMAGEu
DJM-800, CDJ-900, Sony MDR-V700

pepek

Příspěvek od pepek »

ja mam takyto problem. prehravac slape 1-2 hodiny a nazar prestane hrat a mechanika roztoci CD na neskutocne obratky, az sa roztrasie cely stroj. Stopnut sa da len vypinacom. Po zapnuti zase funguje. Co tomu moze byt?

nema.dj

Příspěvek od nema.dj »

pepek píše:ja mam takyto problem. prehravac slape 1-2 hodiny a nazar prestane hrat a mechanika roztoci CD na neskutocne obratky, az sa roztrasie cely stroj. Stopnut sa da len vypinacom. Po zapnuti zase funguje. Co tomu moze byt?

vadne cd

Odpovědět