daemon píše:Azu,tak nějak nemáš úplně pravdu
Hrát z jednoho přehrávače jako ze dvou se může zdát jako zajímavá věc, ale pro většinu lidí je to nepoužitlený, to je možn dobrý tak pro pouštěče co nemixujou, ale jinak ti můžu zaručit že ne jednou za večer si to spleteš a budš ovládat to co necheš, na to si prostě nezvykneš. Talíř u 5500 je stejně divnej jako u předchozího modelu 3500, to není ani cd ani gramec, prostě paskvil
Hrát z jednoho přehrávače jako ze dvou mi připadá jako úžasná věc hlavně z důvodu přemisťování techniky z klubu do klubu(pokud nechci hrát na místních přehrávačích,protože v 70% případů to jsou šroty),hraju 5-6x týdně a když jsem zdigitalizoval a opustil neuvěřitelně těžkej kufr plnej CD(podotýkám originálních nosičů,takže nějaké kompilace a spoustu singlů je to fakt dost těžký),tak mi to přišlo jako velká výhoda.
Vyjma letních svateb a prosincovejch firemních večírků se za pouštěče nepovažuju(to by se se mnou v klubech v kterejch hraju asi dost rychle rozloučily).Takže přes týden a na menší akce nosím jenom jeden přehrávač (i z důvodu místa na DJ pultu,celej rack tam prostě nedáš a na větší si vezmu oba dva(výhoda jenom v tom,že nemusím přepínat levej-pravej deck a pro mě takovej pocit ,že mám dva playery).
Co se týče rozjíždění rychlosti,tak i přes některé zde výše uvedené negativní zkušenosti jsem nic takovýho nezaznamenal.A zvyknout si na přepínání levej-pravej deck,tak to mi trvalo asi týden(už si to přesně nepamatuju,ale cca 4x jsem se v tom prvním týdnu splet).