Denon DN-HS5500CD vs. Denon DN-S3700

Diskuze o DJ přehrávačích a gramofonech
Odpovědět
DJ Big S

Denon DN-HS5500CD vs. Denon DN-S3700

Příspěvek od DJ Big S »

Čau lidi.
Co byste si pořídili a proč?
Denon DN-HS5500CD (předinstalovaná CD mechanika), nebo DN-S3700?
Snad největší výhodou DN-HS5500CD je, že tam máte 2 decky v jednom...
Dík za každou radu :wink: !

Azu

Re: Denon DN-HS5500CD vs. Denon DN-S3700

Příspěvek od Azu »

Je otázka jestli ten Denon DN-HS5500 vůbec seženeš protože se již pár měsíců nevyrábí. Hrát z jednoho přehrávače jako ze dvou se může zdát jako zajímavá věc, ale pro většinu lidí je to nepoužitlený, to je možn dobrý tak pro pouštěče co nemixujou, ale jinak ti můžu zaručit že ne jednou za večer si to spleteš a budš ovládat to co necheš, na to si prostě nezvykneš. Talíř u 5500 je stejně divnej jako u předchozího modelu 3500, to není ani cd ani gramec, prostě paskvil. Jsou dva dost nesrovnatelný přehrávače 3700 je ve všech směrech někde úplně jinde.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

DJ Big S

Příspěvek od DJ Big S »

Ja nevim no, me se celkem zalibily ty disky, ze se toci podobne jako u gramcu... Jinak jsem kdysi premyslel o RADIUS 2000/1000, Reloopu RMP-3, nebo treba Pioneer CDJ-400/800, ci Stanton C.324. Ale nejlepe nejaky stroj s podporou jak CD tak externich USB zarizeni...

Azu

Příspěvek od Azu »

Ono hrát z MP3 ať už uložených na USB zařízení, nebo na CD je opravdu problém a kdo to kdy zkusil mně musí v tomto směru dát za pravdu, protože na tom jednom až dovu řádkách prd zobrazíš a celý večer budeš jen ve stresu v tom listovat a hledat konkrétní skladby který chceš pustit, musíš si na to udělat leda důmyslný systém v podobě očíslování všech skladeb a vytištění tištěného seznamu skladeb, jinak opravdu nemáš sebemenší šanci z toho hrát. Z MP3 se dá opravdu hrát pohodlně leda za pomoci počítače a MIDI kontroléru. Původně sem také měl tyto stejné požadavky, hlavně aby měl přehrávač USB, ale po zralé úvaze nad malým displejem sem toto naprosto vzdal a považoval sem to za naprostou zbytečnost a jediným kritériem bylo aby to umělo MIDI, CD sem také nepotřeboval protože do přehrávače už nikdy v životě určitě CD nevložim, ty sem na dobro zabalíkoval a uklidil do skříní

bag

Příspěvek od bag »

to dj big s: ako som uz pisal v druhej teme, tiez mi je HS5500 sympaticky, ale podla aktualnych info, ktore som nasiel, nefunguje rezim 2 deckov v 1 zariadeni uplne bezchybne a to ani po poslednom update-e OS. jednotlivym trackom sa svojvolne za urcitych situacii rozladuje pitch.
ak by si mal ale HS5500 dva a pouzivaj by si kazdy na prehravanie iba 1 tracku, tak tento problem mat udajne nebudes.
http://www.youtube.com/watch?v=D0EvhWczG9E

problem nahodneho ne-odpalovania CUE zial ale vraj ostava, viac trebars tu:
http://www.youtube.com/watch?v=sMNlkZr76J8

teplackar

Příspěvek od teplackar »

Skusal som DENON DN S3700 a zdalo sa mi celkom dobry co sa tyka funkcie, efekty a dizajn, Mal tam aj AUTO LOOP co na ostatnych je väcsinou MANUAL LOOP (IN & OUT), Chcel by som vediet, ci ma DENON HS 5500 tiez AUTO LOOP alebo len MANUAL LOOP, D-LINK sluzi na prepojenie medzi dvoma prehravacmi alebo kontrolermi, ale da automaticky synchronizovat skladbu, tak aby presne sedel BPM z druheho prehravaca? Bol by som rad keby mi niekto napisal. DAKUJEM.

daemon

Příspěvek od daemon »

Azu,tak nějak nemáš úplně pravdu
DENON DN-HS 5500,DENON DN MC 6000,MacBook Pro,Virtual DJ Pro,KORG KP-3

Azu

Příspěvek od Azu »

Když ji teda tak docela nemam, tak v čem ji nemam ?

ToLa

Příspěvek od ToLa »

Mr. Vee hraje z většiny jen z USB na CDJ 400, ono když to hezky srovnáš a hraješ na akcích, kde si hraješ těch svých pár desítek songů pořád dokola, to problém neni. Svatba s tim odehrát půjde špatně. Ale jinak bych to jako extra problém neviděl...

daemon

Příspěvek od daemon »

daemon píše:Azu,tak nějak nemáš úplně pravdu
Hrát z jednoho přehrávače jako ze dvou se může zdát jako zajímavá věc, ale pro většinu lidí je to nepoužitlený, to je možn dobrý tak pro pouštěče co nemixujou, ale jinak ti můžu zaručit že ne jednou za večer si to spleteš a budš ovládat to co necheš, na to si prostě nezvykneš. Talíř u 5500 je stejně divnej jako u předchozího modelu 3500, to není ani cd ani gramec, prostě paskvil

Hrát z jednoho přehrávače jako ze dvou mi připadá jako úžasná věc hlavně z důvodu přemisťování techniky z klubu do klubu(pokud nechci hrát na místních přehrávačích,protože v 70% případů to jsou šroty),hraju 5-6x týdně a když jsem zdigitalizoval a opustil neuvěřitelně těžkej kufr plnej CD(podotýkám originálních nosičů,takže nějaké kompilace a spoustu singlů je to fakt dost těžký),tak mi to přišlo jako velká výhoda.
Vyjma letních svateb a prosincovejch firemních večírků se za pouštěče nepovažuju(to by se se mnou v klubech v kterejch hraju asi dost rychle rozloučily).Takže přes týden a na menší akce nosím jenom jeden přehrávač (i z důvodu místa na DJ pultu,celej rack tam prostě nedáš a na větší si vezmu oba dva(výhoda jenom v tom,že nemusím přepínat levej-pravej deck a pro mě takovej pocit ,že mám dva playery).
Co se týče rozjíždění rychlosti,tak i přes některé zde výše uvedené negativní zkušenosti jsem nic takovýho nezaznamenal.A zvyknout si na přepínání levej-pravej deck,tak to mi trvalo asi týden(už si to přesně nepamatuju,ale cca 4x jsem se v tom prvním týdnu splet).
DENON DN-HS 5500,DENON DN MC 6000,MacBook Pro,Virtual DJ Pro,KORG KP-3

djs.mc.roberto

Příspěvek od djs.mc.roberto »

Ahoj koupil jsem si Denon Dn Hs5500 ale nelze mi hrát z fleshky nevite někdo proč?

Odpovědět