Ahoj!
Ma niekto osobne skusenosti s prehravacmi Denon DN-D6000 alebo Pioneer CMX-3000? Ak to niekto pouzival, napiste mi prosim silne a slabe stranky tychto prehravacov. Pripadne ak by ste to vedeli porovnat, na zaklade skusenosti, bol by som rad za zhodnotenie.
Dakujem!
Denon DN-D6000 vs. Pioneer CMX-3000
Re: Denon DN-D6000 vs. Pioneer CMX-3000
no mam skusenosti z cmx 3000 je to sice uz dost staesi tip ale funkciami ako 100% picht bpm scratch 4 cue bodmi loop je este dost slusni a z tim denonom nemam skusenosti ale z denonom celkovo som nebol spokojni mal som DN-S1000 bpm tam nebolo najpresnejsie a cue malo meskanie takze neviem radsej bi som uprednostnil pioneer :smile2:
a este mozem dodat ze na cmx 3000 sa mizacal kazit jeden potenciometer na rzchlost ale to bolo uz vekom a opotrebovanim ale verim tomu ze denon by sa ovela skor zacal kazit
-
CMX-3000 je skvělý player za dobrou cenu... jen je už hodně zastaralý. Je to v podstatě 2x CDJ 1000 té nejprvnější generace.harmonika píše:Ahoj!
Ma niekto osobne skusenosti s prehravacmi Denon DN-D6000 alebo Pioneer CMX-3000? Ak to niekto pouzival, napiste mi prosim silne a slabe stranky tychto prehravacov. Pripadne ak by ste to vedeli porovnat, na zaklade skusenosti, bol by som rad za zhodnotenie.
Dakujem!
Denon je mnohem novější a v některých směrech i vybavenější... hlavně bere MP3, má efekty, 2x loop apod.
Osobně bych se rozhodoval na základě těch MP3, protože jejich absence mi přijde trochu nepraktická. Kdybych je ale nechtěl, bral bych určitě CMX. Škoda, že ho Pioneer neupdatoval. CMX MK3 by byl hodně slušnej stroj