Denon,American Audio,NUmark katogerie 10T.

Diskuze o DJ přehrávačích a gramofonech
microgenius

Denon,American Audio,NUmark katogerie 10T.

Příspěvek od microgenius »

Prosím o nějakou recenzi z řad uživatelů, kteří mají tyto konkrétní modely přehravačů:

Numark NDX 800
American Audio RADIUS 3000
Denon DN-S1200

Díky moc!

PS:Už to chce nové přehravače!!
pioneer DJM 700,2xCDJ850k, 2xCDJ 100,HD25-1 II

Azu

Re: Denon,American Audio,NUmark katogerie 10T.

Příspěvek od Azu »

DN-S1200 sem v ruce neměl jen jeho předchpdce což je dost podobné ale z ostatních byl vzal NDX800
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

microgenius

ty no ja prave slysel ze ty NDX nic moc kamarad ho mel a zlobila ho mechanika no spise prejj strasne hucela a tak

microgenius

ty denony 1000 nenebyli spatne ne ?

Azu

Příspěvek od Azu »

na tom NDX ta mechanika skutečně byla hlučnější než bych čekala to o dost,a le ten zvuk to dělá jen při vložení CD a případném skoku na zvolenou skladbu, jinak pak už ne protože pak už se CD musí otáčet danou rychlostí a ne tou maximální na kterou to roztočí při vložení. DN-S1000 sem v ruce měl, jsou krásně maličkaté ale nějak mně moc k rukám nepřirostli už jen díky tlačítkům a celkové malé velikosti. na NDX800 je opravdu nádherně jasnej displej.

microgenius

se mi prave libi jak sou male a co to umi tak ty tlacitka by me ani nevadili ted mam taky gumove .

Ty numarky maj jake tlacitka ?reagujou aspon podobne jako pincky?

stopo

Příspěvek od stopo »

mne osobne s viac paci ndx 800 ale koly kvalite si chcem kupit denon dn-s 1200 nakolko podla mna prehravac ktory je o dost lacnejsi a je k nemu pribaleny aj soft tak nemoze byt kvalitnejsi ako prehravac za ktory zaplatis podstatne viac a chcem prehravace aj do buducna aby dlho vydrzali

microgenius

Taky mi jde o to aby neco vydrzeli na delsi cas,kamarad ty numarky mel a rikal krom te hlucne mechaniky (to se da prekousnout) mu taky jeden hral mene (ale nejak se mi to nezda).

Vim ze ty denony 1000 byli hodne dobre stroje ,a denon jako znacka je taky kvalitni .

stopo

Příspěvek od stopo »

jj a hlavne v narocnych podmienkach ked uz aj na svadbach a vobec vsade pouzivam dymostroj tak sa obavam ze numark by rychlo odysiel no na druhu stranu na numark d2 director ktory mam doma nemozem povedat kryve slovo chcem ho vymenit len preto ze sem tam potrebujem prehrat cd
a dalsia vyhoda denonu oproti numark je podla mna aj ta vaha a aj velkost neviem si predstavit ako by som to niesom v mojom malom auticku jedine prehravace zvlast v kufriku a mix zvlast a potom vsetko vytiahnut a prepojovat na mieste (moc prakticke to nie je)

microgenius

ty numarky si myslim vydrzej ale denon je proverenej ,jedine na denonu jsou ty tlacitka ale myslim ze to je jn o zvyku ja mam ted prehravace od numarku a taky mam gumove tlacitka.

Azu

Příspěvek od Azu »

microgenius: trochu nechápu tvojí logiku. Píšeš tady že Numark asi nic nevydží a přitom používaš do teď Numark Axis 4, tak snad musí už vědět jak na tom Numark je.

microgenius

azu: ja nepsal ze nevydrzej, jen sem psal ze kamarad snima mel problem a ja psal ze vydrzej .

konszpic

Příspěvek od konszpic »

microgenius píše:ty numarky si myslim vydrzej ale denon je proverenej ,jedine na denonu jsou ty tlacitka ale myslim ze to je jn o zvyku ja mam ted prehravace od numarku a taky mam gumove tlacitka.
Čau, měl jsem možnost na akci vyzkoušet hraní i na těch denonech 1200 a výsledek? Velká spokojenost - ty tlačítka to je opravdu jenom o zvyku a během chvilky jsem to už ani nevnímal a hrálo se mi na nich opravdu dobře, sice to byla jenom hodinka a půl, ale i to stačilo abych poznal že jsou to opravdu dobré stroje.

DJ_Bobis

Příspěvek od DJ_Bobis »

ja mám DNS1200 a za seba veľká spokojnosť. denon mi príde kus lepšia značka ako tie ostatné. má svoje muchy ale aj tak je to za tú cenu super stroj. tie ostatné som v ruke nemal, no mal som predtým AA CDI500 a je to citeľný krok v pred.
ak to mám zhrnúť - plusy
čistý chod /nemrznú/
funkčný antishock
super efekty
USB,MIDI, keyboard
cena - v notape boli po 320€,teraz je už žiaľ vyššia

mínusy
nepretáča VBR MP3
tlačidlový jog
pri pretáčaní skladby na sekundu ostane ticho
gumové tlačidlá? je to otázka zvyku, po pol hodinke to človek nevníma a už mi nevadia

nema.dj

Příspěvek od nema.dj »

microgenius ma poprosil o recenziu na dn-s1200, co ma potesilo a slubil som mu, ze cez vikend dam nieco dohoromady, no nejako nevysiel cas, lebo cely vikend som mixoval jak najaty (set zlozeny z portlandskeho cementu a strku 22ky :D )...velmi dobra recenzia je tu http://www.skratchworx.com/reviews/dns1200.php , je to sice v anglictnine ale dopodrobna rozpisane (prinajhorsom pomoze prekladac na googli) ....tu je jedna v cestine http://www.audionet.sk/index.php?a=Nc&f ... 1247121050 , to boli aj pre mna voditka ....suhlasim aj s bobisom, vlastne s jeho zhrnutim plusov okrem ceny, ja uz som ich bral po 400e/ks ale proti P-CDJ400, ktore spravia tu istu sluzbu, je ta cena polovicna.....pri minusoch, okresana funkcnost VBR mi nevadi, bud idem cez soft aleboz CD's, ticho pri pretacani skladby moze vadit, no na druhej strane sa da nastavit aj casovy skok pre takzvane rychle pretacanie co nema kazdy stroj....no a co sa tyka jogu, myslim si praveze je luxusny oproti inym, ale to moze byt subjektivny pocit ....nemam este vsetko osahane, lebo nie je casu nazvys, napr klavesnicu som este vobec nevyskusal, takisto asi aj polovicu funckii a moznosti....mozno kravina, no ohli ich o kusok spravit dlhsie, pri dnx1600 by nevyzerali take male :)
[img]http://img852.imageshack.us/img852/2827/p1280277djf.jpg[/img]

Uploaded with ImageShack.us
Denon 2x SC3900, DN-X1700, MacBook Pro 13" i5, NI X1 mk2, HD25-II

Odpovědět