Co si mám koupit ?

Diskuze o DJ přehrávačích a gramofonech
Odpovědět
Espire

Co si mám koupit ?

Příspěvek od Espire »

Zdravím , potřeboval bych radu :)
Je do začátku lepší si koupit MIDI Reloop Jockey 2 Interface Edition za 8tisíc / Numark Mixtrack PRO za 5 tisíc nebo tuto sestavu :
Gramofony Omnitronic DD 2250
mixak Behringer 200 VMX
k tem gramofonum pridavam slipmaty reloop a prenosky bez headshellu
za 6000 ? Poraďte :) Díky

nema.dj

Re: Co si mám koupit ?

Příspěvek od nema.dj »

RySk0 píše:Zdravím , potřeboval bych radu :)
Je do začátku lepší si koupit MIDI Reloop Jockey 2 Interface Edition za 8tisíc / Numark Mixtrack PRO za 5 tisíc nebo tuto sestavu :
Gramofony Omnitronic DD 2250
mixak Behringer 200 VMX
k tem gramofonum pridavam slipmaty reloop a prenosky bez headshellu
za 6000 ? Poraďte :) Díky
a chces byt dj, vdj, jukeboox alebo nieco ine?.....precitaj si najskor toto ./viewtopic.php?f=35&t=3968 a trosku si to nechaj ulezat v hlave.....ked nevies z coho chces hrat, tak nevidim tvoju buducnost uspesnu
Denon 2x SC3900, DN-X1700, MacBook Pro 13" i5, NI X1 mk2, HD25-II

Espire

Příspěvek od Espire »

Prostě klasický DJ :) .. Hrát , mixovat a později skládat sety.. ale ovšem to samé udělam na Midi..

Mikko

Příspěvek od Mikko »

RySk0 : Preboha len Omnitronic nie :? To uz radsej Reloop Rp-2000 mk3 .. alebo Numark 1650 .. Ja sa tiez chystam znova na gramce.. ale nizsie ako Reloop Rp-4000 m3d nepojdem urcite.. (tt200 sa mi dizajnovo nepaci) .. tych par korun sa fakt oplati doplatit za nieco kvalitnejsie..a co som precital asi cele forum.. tak ten Reloop snad zly nebude :) Namiesto Behringera by som asi bral radsej Reloop RMX-20.. K tym konzolam sa ja neviem vyjadrit.. ale tiez zvazujem aj Mixtrack Pro ... Myslim ze vsetko zalezi hlavne na tom kolko mas na to penazi ..a kolko do toho planujes este davat.. MixTrack Pro kupis za par korun..prepojis USBčkom k PC a hras... Platis uz len za Mp3.. Gramofony a platne pripadne DVS ta vyjde o dooooost drahsie :!:

hoolifan

Příspěvek od hoolifan »

za mě rozhodně raději midi.
je to levnější a udělá to stejnou službu jako cokoliv jiného.. pokud zatím uvažuješ jen nad pouštěním a nad tím, jestli se ti to vůbec vyplatí/ bude bavit..
do gramofonů bych nešel, poněvadž je to nákladné. a když už tak aspoň do těch 4000relůpů.. ono pro začátečníka který vůbec nemá šajn co ho čeká je blbost kupovat gramce.. ty jsou podle mě nejsložitější.. já začínal na cd přehrávačích a postupně jsem přešel na midikonzole.. byť jsem zkoušel párkrát hrát přikořeňit deskama ale nešlo mi to, tak jsem se na to raději vybodl a vrátil se zpátky k midi. teď už pomalu končím a rozprodávám gear, protože není čas a v podstatě ani chuť se nechat buzerovat od mladých ožralých smradů ale to sem nepatří.

takže za mě ten numark a počkat, šetřit a vidět kam tě srdce povede :wink2:
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25

Mikko

Příspěvek od Mikko »

hoolifan : Suhlasim... :wink: :!:
RySk0 : Ak s tym nemas vobec ziadne skusenosti.. a nevies ci ta to bude bavit..tak asi bude fakt lepsie si kupit ten Mixtrack Pro..a potom uvidis ako ta to bude bavit.. Ale aj tak.. Gramce su Gramce.. :!: A ten pohlad na ne je.... :roll:

Paxhape

Příspěvek od Paxhape »

Ja osobne už pár rokov sa hrám so setmi cez PC tak nemyslím si, že by som si mal kúpiť niečo iné ako midi kontroler. Ak máš podobný vzťah ku mixovaniu cez PC tak si myslím, že Traktor + NATIVE INSTRUMENTS AUDIO 2 DJ + Numark Mixtrack je to naj !! Nemyslíte ?
2x Pio CDJ 350W+Numark DM1050+VivancoDJ100

hoolifan

Příspěvek od hoolifan »

co se zvukovky týká tak s tebou souhlasím, ale traktor nemusí vyhovovat každému a ta konzole je nejlepší střední cesta.. jsou i lepší. tudíž je to zase jen o volbě..
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25

Odpovědět