CDJ-900nxs
CDJ-900nxs
Horúca novinka od Pioneer DJ dobieha vlajkovú loď CDJ 2000 nexus.
CDJ-900 NXS
odporúčaná cena: 1399€/1149£
CDJ-900 NXS
odporúčaná cena: 1399€/1149£
Re: CDJ-900nxs
Zacinam premyslet, ze bych zacal hrat z pincku ve spojeni s HID v Zetoru, ale jeste by to playerum pridat nejaky ty potaky ...
len ma zaráža fakt, že PIO týmto kúskom odsunul do pozadia 2000 NXS. Až na malé vínimky je to skoro rovnaké a o 400€ lacnejšie.
Trošku nechápem tú politiku PIO
Trošku nechápem tú politiku PIO
2000 vídím největší výhodu snad jen HOT CUEs a toť vše páč já jedu docela dost přes hotcues, čili postrádal bych je tady asi
Nebude to dlouho trvat a udělaji nexuse i z cdj 350 :biggrin2:
Máte někdo představu o tom, jak bude přesně fungovat to tlačítko Sync? Zdá se mi to trochu jako sci-fi a v reálu jsem ho ještě bohužel neviděl..
Funguje stejně jako u software, synchoronizuje na první beat k master přehrávači.
A Master přehrávač je určen v tomhle případě jak? Přehrávače jsou nějak propojení přes Controly nebo něco podobného?
CONTROL - už ti to bolo vysvetlené v tvojom príspevku načo to slúži....
je to Fader Start - šabla hore, začne hrať prehrávač bez toho aby si stlačil play....
je to Fader Start - šabla hore, začne hrať prehrávač bez toho aby si stlačil play....
Zvuk: 2xRCF ART 712A-MKII, DB Technologies SUB18D, 2x Pioneer CDJ900, Numark iM9 (už čoskoro vymeníme)
Kopec káblov, predlžovačiek a tak :D
Kopec káblov, predlžovačiek a tak :D
Master přehrávač - buď se určí manuálně talčítkem, nebo je to ten u kterého je vytažená šavle nahoře .
prepojene su cez link
Denon 2x SC3900, DN-X1700, MacBook Pro 13" i5, NI X1 mk2, HD25-II