CDJ 850 K přebuzený výstup ??!! Help me

Diskuze o DJ přehrávačích a gramofonech
Odpovědět
JANKO

CDJ 850 K přebuzený výstup ??!! Help me

Příspěvek od JANKO »

Nedávno jsem si pořídil 2 CDJ 850 K rok staré, v záruce, hrané prý převážně jen doma za 23000 Kč. Byl jsem si je osobně vyzkoušet při koupi v jednom klubu na DJM 750 a dobrém odposlechu. Skoro žádné kosmetické vady, všechno bylo v pořádku. Zvuk byl čistý, výstupy , cue/play, fadery všechno bylo v cajku. Proto jsem neváhal a koupil je dokonce i s kufry. Až jsem si řikal že to snad ani není možný trefit takovej kauf :)

Hned o víkendu jsem na nich odehrál dvě akce jednou outdoor jednou indoor a do té doby jsem vůbec žádné zvuk.vady nerozpoznal. Ale po nějaké době hraní doma na DJM 250 jsem zjistil že z jednoho playeru leze docela dost přebuzený
zvuk ?? Zkusil jsem tedy zkontrolovat vše možné i nemožné ( kabely, jiný mix, přehodil jsem line na mixu, nahrál jsem nový CDJ firmware 1.12....) ale nic nepomáhalo.

Nikdo ze znamých co hrajou se stim nesetkal..Ale oproti druhému kusu to bylo to opravdu radikálně slyšet už při malé hlasitosti. Proto jsem je s touto vadou odvezl osobně do servisu v shopu kde byly v záruce. V servisu na mě koukali jak blázna :) ale že se na to podívají. Další možnost byla poslat to jako reklamaci do BASISU který je dovozce ale trvalo by to minimálně měsíc.
V Pátek jsem si pro něj jel a týpek v servisu mi řekl že to porovnal s novým kusem změřil osciloskopem a všechno bylo údajně v pořádku což také uvedl v protokolu o servisu za krerej jsem zaplatil 500 :) Doma jsem ale zjistil co jsem tušil že audio výstup je prostě oproti druhému CDJ pořád přebuzený !?? :) Vůbec nevim kde se mohla stát chyba a v čem by vlastně mohla být závada, když i v servisu nic nezjistili.

Budu rád za jakoukoliv pomoc a radu.. Thx's :idea: :shock: :idea:

Bobo69
Vybavení

Re: CDJ 850 K přebuzený výstup ??!! Help me

Příspěvek od Bobo69 »

Přebuzené Mp3 ?, co zvuk přes flashdisk?

JANKO

Příspěvek od JANKO »

Většinu hudby tahám na flash ale zkoušel jsem vypálit CD a stejnej problém ... Většinu tracků jsem na flashku natahal přes RecordBox a ostatní normálně ze složky.. JAk by teda mohli bejt všechny MP3 přebuzené ? Když vypaluju CD je tam možnost vypnut automatické vyrovnávání hlasitosti tracků ale u mp3 jsem se stim nesetkal... v softwaru by snad chyba bej neměla.. ?

spíš jsem přemýšlel jestli nemůže bejt zvuková karta v playeru nějak poškozená... např.třeba nějakým přepětím nebo špatným zapojením výstupu? už přemýšlim i nad nemožným :)

Bobo69
Vybavení

Příspěvek od Bobo69 »

Skus jej spustit přes usb do Traktora jako Midi.Ne přes cinch.. :wink2:

mountaingate

Příspěvek od mountaingate »

Ahoj, mam uplne stejny problem. Mam dva vemi malo hrane playery. U jednoho je zvuk ok, u druheho je velmi zkresleny. Podarilo se ti to nejak vyresit?

motomiro

Příspěvek od motomiro »

nevim jak pio ale mam doma par hifi cd playeru a v každem jednom je na konci vystupu zařazen trimer na regulaci vystupu,myslim tim uvnitř přistroje. určite to bude mit i pio,nebo ne ? takže pokud jsi to nekoupil nove tak nekdo to možna mel rozebrany a potočil si stim trimerem z nejakyho duvodu,treba byly slaby vstupy na mixu v klubu. to se ti nikdo nepřizna ale tipoval bych to určite na toto,pokud jinak normalne beži. tak zkusit nekde sehnat servisni manual na netu a zistit hodnotu,zmerit a nastavit nebo selskym spusobem rozhodit tak aby to hralo,pokud to de a ubirat na trimru až to bude ok...ber to jako jednu z možnosti. jen co jsem si doma hral ze svojimi playery...

microgenius

Příspěvek od microgenius »

zdar, a nemuze to byt mixem zkousel si ten prebuzenej prehravac na ruznych mixech ? bylo by divne ze by v Prodance udelali spatne mereni :)
pioneer DJM 700,2xCDJ850k, 2xCDJ 100,HD25-1 II

Bobo69
Vybavení

Příspěvek od Bobo69 »

Taky si myslím že to bude mixem....na 100%

microgenius

Příspěvek od microgenius »

Ty prehravace jsem prodaval ja a rozhodne jsem v prehravaci nicim netocil, mam fotky kde je prehravac otevrenej kdyz se cistil a nikde tam zadne potacky nejsou :D , jedine s cim se dam da hejbat tak je adjust jogu :) videl bych to na mix zkus to na jinem mixu.
pioneer DJM 700,2xCDJ850k, 2xCDJ 100,HD25-1 II

Odpovědět