cdj 800 mkII problem

Diskuze o DJ přehrávačích a gramofonech
Odpovědět
Lipee
Příspěvky: 35
Registrován: 29 bře 2008 15:38

cdj 800 mkII problem

Příspěvek od Lipee » 29 říj 2009 12:26

na poslednych 2 akciach som si vsimol, ze moje playeri blbnu..ak vytvorim slucku (vacsinou na zaciatku tracku), potom z nej vyskocim, track pokracuje dalej cca 10-15 sec. a potom skoci bud na zaciatok alebo niekde inde v tracku...Inak prehravanie pri nepouziti slucky je v pohode, ziadne skakanie ani nic podobne...nestretli ste sa niekto s niecim podobnym?

djfelixus
Příspěvky: 786
Registrován: 15 črc 2008 09:03

Re: cdj 800 mkII problem

Příspěvek od djfelixus » 09 lis 2009 11:40

Tracky, ze kterých děláš smyčky pouštíš z Audio-CD nebo MP3-CD? U MP3-CD by mohl být problém už z výroby. Doporučil bych zkusit updatovat firmware. Dřív ti to ze stejných tracků nedělalo?
www.djfelixus.cz |Official site
www.freedj.cz |Skutečně svobodní DJové

Lipee
Příspěvky: 35
Registrován: 29 bře 2008 15:38

Re: cdj 800 mkII problem

Příspěvek od Lipee » 18 lis 2009 00:17

robilo to aj pri audio aj pri mp3 cd a bola to chyba od vyroby..som sa dozvedel, ze je to stary znamy problem hlavne v zahranici...u nas sa servisaci tvarili, ze o tom pocuju prvykrat a chceli menit hlavy...nastastie pomohol novy firmware, kt. som upgrade-ol doma...

Lipee
Příspěvky: 35
Registrován: 29 bře 2008 15:38

Re: cdj 800 mkII problem

Příspěvek od Lipee » 18 lis 2009 10:20

nechcem zakladat novu temu, tak...neviete ako je to s kopirovanim cue a loop z jedneho playera do druheho? Teda viem ako sa to robi, ale ide mi o to, ci sa po skopirovani zmazu ulozene cue a loop v playeri do kt. sa kopiruju..viem ze v MKI sa tusim zmazali, ale MKII by to uz teoreticky mohlo tak byt ze povodne zachova a popripade nakopiruje len tie ktore tam este nie su ulozene...ale asi som velmi narocny uz..8) Nemam orig. kabliky na prepojenie, ale myslite, ze sa mozu pouzit s 3.5 mono jackom na obidvoch koncoch? Take mam z predoslych playerov, kde to sluzilo na fader start..tu sa tie kable tiez vyuzivaju aj na to...

djfelixus
Příspěvky: 786
Registrován: 15 črc 2008 09:03

Re: cdj 800 mkII problem

Příspěvek od djfelixus » 18 lis 2009 18:04

Copying Cue/Loop information to another CDJ-800
Allthough the CDJ800 doesn't have a MMC it is possible to get this information into another CDJ-800 player. To perform this you'll need 2 CDJ-800s and just have to follow these guideline step-by-step :

ATTENTION : All data on the receiving player will be replaced by the data from the Source Player.

Make sure that NO CD is inside both CDJ-800s
Connect both CDJ-800's with the FaderStart cable into both the DATA busses.
Press LOOP OUT button on the sending player for more than 5 seconds (Source Player)
The LOOP OUT button will illuminate and 'COPY' message appears in the display.
Where BPM info should be, the number of CDs in memory is displayed.
Press LOOP IN/REALT.CUE on the receiving CDJ more than 5 sec. (destination Player)
The LOOP IN/REALT.CUE button will illuminate and 'COPY' appears in the display.
Your setup is now ready to perform a data transfer between both players. The only thing left to do is to press the PLAY button on the sending player to start the data transfer. After pressing PLAY the play-indicators will start to blink. A message ('END') will appear in the display of both players when the transer is complete.

If 'ERR' message appears on one of the players, the data transfer was interrupted. Just reboot both players and start again from the first step with this procedure.

If any of the Loop In button of the receiving player, or the Loop Out of the sending player is flashing very rapidly, there is something wrong with the connection between both players. Fix the cable and start this procedure from the beginning again.

více na http://www.djresource.eu/Topics/story/4 ... r-CDJ-800/
www.djfelixus.cz |Official site
www.freedj.cz |Skutečně svobodní DJové

Lipee
Příspěvky: 35
Registrován: 29 bře 2008 15:38

Re: cdj 800 mkII problem

Příspěvek od Lipee » 24 lis 2009 20:13

ano ano, dik, tento navod som nasiel aj ja...ale ak sa nemylim, je to navod na mkI. Chcel som len zistit, ci to iste plati aj na mkII...bolo by fajn, keby to bolo tak ako som pisal vyssie..stretol sa s tym niekto? kopirujete cues?

Odpovědět