CD player do klubu

Diskuze o DJ přehrávačích a gramofonech
Majky_mike

Re: CD player do klubu

Příspěvek od Majky_mike »

djfelixus píše:Do klubu Behringera? No hezký. :-)
Skoro mi to přijde rozumnější, než tam kupovat nějaké CDJ 350... :-). Na mobilní akce klidně, ale do klubu, kde to pojede každej den? Ten Behringer by pár měsíců vydržel, mají příšerné korekce ale čistě zvukovej výstup až tak šílenej neni... průšvih spíš je, že se brzy otahaj šavle, ale jak říkám, pár měsíců by hrál +- použitelně (až na korekce).

djfelixus

Příspěvek od djfelixus »

To snad ani nemůžeš myslet vážně. Zkoušel sis někdy srovnat kvality výstupů Behringera a trošku kvalitnějšího mixu? Asi ne, protože jinak bys nemohl napsat to co jsi napsal.
První věc je do klubu kvalitnější mix, přehrávače bych radši koupil horší než ten mix.
www.djfelixus.cz |Official site
www.freedj.cz |Skutečně svobodní DJové

Majky_mike

djfelixus píše:To snad ani nemůžeš myslet vážně. Zkoušel sis někdy srovnat kvality výstupů Behringera a trošku kvalitnějšího mixu? Asi ne, protože jinak bys nemohl napsat to co jsi napsal.
První věc je do klubu kvalitnější mix, přehrávače bych radši koupil horší než ten mix.
To víš, že zkoušel... jednou mi na akci odešel mix, takže jsem v místním shopu koupil VMX 400 (či tak něco... byla to kopie DJM 400). Porovnával jsem ho doma se svejma Rodecama (mam klasiku BB a měl jsem i malej SB) a DJM 600. A výsledek byl takovej, že byl samozřejmě o moc horší, než zmíněné pulty... ale čistě výslednej zvuk byl z mého pohledu na hraně akceptovatelné úrovně. Na mix za 3tis to prostě neznělo tak šíleně, jak jsem čekal.

Po zvukové stránce je samozřejmě lepší si koupit dobrý mix a (jakékoliv) přehrávače. Ale jestli je u něj možnost dohledného upgrade, udělal bych to tak, jak jsem psal. Na pár měsíců by to s tím shitem vydržel a pak by mohl koupit kvalitní mix.

honcka
Vybavení

Příspěvek od honcka »

jestli nejakej total lowend, tak Akyiamu MC-E2 zvuk stejne nahovno jak Behr v ty kategorii, ale je to trochu bytelnejsi a ma to symetricky vystupy

DeeJay PiPi

Příspěvek od DeeJay PiPi »

djfelixus píše:To snad ani nemůžeš myslet vážně. Zkoušel sis někdy srovnat kvality výstupů Behringera a trošku kvalitnějšího mixu? Asi ne, protože jinak bys nemohl napsat to co jsi napsal.
Tak ono je to vcelku jedno, jaký mix, když nakonec ten zvuk poleze z nějakých Omnitrotlíků a podobných krabic... :D

microgenius

Příspěvek od microgenius »

pridam se k dalsi soustave a to ten denon DN-X1600 a ktomu prehravace numarky ND800 nebo jak se jmenujou myslim ze tim nic nezkazis, nejakej rok to vydrzi pozdeji muzes dokoupit lepsi prehravace a tyhle nechat jako zalozni
pioneer DJM 700,2xCDJ850k, 2xCDJ 100,HD25-1 II

Azu

Příspěvek od Azu »

To je mnohem lepší řešení ten levnej + přehrávače.
Ten kdo koupil CDJ-900 ještě před tím než se objevil CDJ-850 udělal dobře, protože od té doby šla cena CDJ-900 o 7000 nahoru, to je velké svinstvo když výrobce zdraží výrobek ne podle nákladů na výrobků, ale jen proto aby do nabídky vsunul další model a odstupňoval více ceny aby ten nový levný model vůbec někdo kupoval
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

Majky_mike

Azu píše:To je mnohem lepší řešení ten levnej + přehrávače.
Ten kdo koupil CDJ-900 ještě před tím než se objevil CDJ-850 udělal dobře, protože od té doby šla cena CDJ-900 o 7000 nahoru, to je velké svinstvo když výrobce zdraží výrobek ne podle nákladů na výrobků, ale jen proto aby do nabídky vsunul další model a odstupňoval více ceny aby ten nový levný model vůbec někdo kupoval
Mno... u Pioneeru to je ale celkem normálka, ne? A to nejen u odstupňování cen u modelů. Myslím, že to co si dovolí(lil) s cenama dělat Pioneer snad ani nepotřebuje komentář.

Když jsem svého času uvažoval o SVJM (potřeboval jsem i video mix), mohl jsem ho mít asi za 75tis bez DPH. Nakonec jsem se rozhodl pro V8 + zvukový mix (a nikdy jsem toho nelitoval). A kdybych si chtěl koupit SVJM dneska (po několika letech, kdy jeho technologie neustále ztrácela na ceně a propadala do šedi průměru), kolik by stál? :-).

To je nějakejch 7.000 nahoru u CDJ 900 relativně sranda :o).

honcka
Vybavení

Příspěvek od honcka »

na ten SVM jsem se koukal a malem jsem se z ty ceny udusil, nechapu, ze nekdo tech 170000 za to muze dat, kdyz imho kolem 100 jde postavit komp s Resolume Avenue 22" multitouch displayem + DJM 2000 a mit to v nejakym peknym casu, sice to nebude tak kompaktni, ale imho zvlast na to video to bude o dost pouzitelnejsi

Azu

Příspěvek od Azu »

Je pravda, že zrovna SVM1000 sem si chtěl v květnu koupit, jenže než sem na něj stačil našetřit, tak se jeho cena zvedla skoro o 70tis a to už sem nebyl ochoten za to dát.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

Majky_mike

Já se přiznám, že se mi to zdálo drahé už za těch 75 bez DPH :-).

Nakonec jsem si nechal postavit na míru velkej case, ve kterém mam 2x 17 kapacitní touchscreen, 2x PC s Resolume + ArkaossGVJ a ještě Edirol V8. A nepřišlo to o tak moc dráž.

Takže v tomhle kontextu mi dnešní cena přijde úplně mimo ...

Odpovědět