bazary v CR a kupa gramce T sl12xx mk2

Diskuze o DJ přehrávačích a gramofonech
Odpovědět
dj_snake

bazary v CR a kupa gramce T sl12xx mk2

Příspěvek od dj_snake »

Zdravim. chcel by som sa spytat ci mi viete niekto poradit nejake ceske bazare na DJ veci. pretoze som zo slovenska a poznam len bazos.sk a podrukou.sk a tam sa nejak nechce objavit to co by som chcel... :? tak by som chcel pripadne popozerat aj na inych inzertnych strankach... konkretne hladam dva gramce technics sl1210 mk2 alebo sl1200 mk2 na farbe mi nezalezi :) nezalezi mi ani na roku vyroby pokial budu v slusnom stave, ale nesmu byt obliate alebo padnute... a pochopitelne za co najnizsiu cenu, ktora samozrejme bude zavisiet od stavu... (za malo penazi vela muziky :lol: ) myslite si ze by som sa mohol mestit do 500 EUR alebo aj nizsie ??? popripade mi este mozete poradit na co vsetko si mam dat pozor pri kupe pretoze doteraz som frcal na CD prehravacoch a s gramcami nemam moc skusenosti... ale zastavam nazor ze radsej jazdene T ako nove omnitronic citronic gemini a podobne :!: dakujem za kazdu dobru radu
CD + Vinyl = Analógová technika s digitálnym srdcom...

nema.dj

Re: bazary v CR a kupa gramce T sl12xx mk2

Příspěvek od nema.dj »

do 500€ mozes zobrat nove RELOOP RP-4000 M3D ( http://www.notape.net/product/show_product/382196 ), u mna to je tiez alternativa namiesto zjazdenych (nie ojazdenych) T-ecok......do tej ceny nikto 2ks nepreda, kazdy chce pomaly to, kolko stoja nove.....ja som mal najnizsiu ponuku 350/ks a to boli bez headshellu, prenosky, krytu, doskriabane a ako bonus ogrcane slipmaty
Denon 2x SC3900, DN-X1700, MacBook Pro 13" i5, NI X1 mk2, HD25-II

Avender

Příspěvek od Avender »

Skus napr. midi.cz a tu si pozri naco treba davat pozor pri kupe gramcov - (staci trochu vediet po anglicky) http://www.youtube.com/watch?v=lHhJlTmcgqs
Ecler Nuo 3.0_2x Reloop 4000_HD25_M-Audio Delta 1010LT_Akai LPD8_Korg quad

Paak

Příspěvek od Paak »

mne sa taka kupa podarila za 500e som ziskal jazdene technicsi 1210 este raz dakujem tomu chalanovi co mi ich predal :D hlavne treba sledovat inzeraty kazdy den. Kazda ojazdenka moze skrivat nejake zadrhele napr. rozladeny alebo v horsom pripade opotrebovany pitch fader , vyraglovane (povolene) ramienko prenosky , zaseknute nastavovanie vysky ramienka , vyhorena ziarovka na osvetlenie ramienka atd... ale vacsina problemov sa da odstranit (opravit svojpomocne) aspon co sa tyka gramofonu technics sam som si niektore zavady vedel odstranit pomocou video navodov z you tube a co sa tyka nahradnych dielov neni problem zohnat suciastky cez internet. Gramofon technics ma odolnu konstrukciu celu vrchnu cast odliatu z hlinika spodok z pogumovaneho plastu a pod nim masivnu hrubu tvrdenu plastovu cast takze nejakych otukanych rohov by som sa urcite nebal.
http://www.myspace.com/djpanci

dj_snake

Příspěvek od dj_snake »

sak to mi je jasne ze za 500 eur nemozem cakat zazrak... nesvietiacie svetielka ani rozladeny pitch fader nic z toho mi nevadi... vsetko sa da casom vymenit... mne ide o to ze nesmu byt obliate ani tresnute na zem... ked budu vyhrkane to mi nevadi... to sa da opravit... hlavne aby teraz boli co najlacnejsie... tiez k nim nemusia byt ani prenosky ani slipmaty potom casom ked dosetrim love by som si ich uz dal dokopy presne ako ty vravis... ono mne ide hlavne o to aby ten zaciatocny vstupny kapital nebol strasne vysoky...a aby to fakt neboli totalne haraburdy... a druha vec ze damvam prednost jazdenym T slxx mk2 pred cimkolvek inym ci uz novym alebo jazdenym...

AK by sa niekto chcel tychto strojov zbavit pridem kdekolvek na sk, cz, pl, hu, aus, na tom mi nezalezi ak bude moznost odskusat...

dj_snake

Příspěvek od dj_snake »

aspon sem tam sa v zivote usmeje na cloveka stastie... zohnal som si tecka M3D za neskutocnu cenu a este aj v tom istom meste ako byvam ja... v cukrikovom stave jedina chybicka je ze uz maju nejaky ten rocik a su z anglicka ale to mi je uplne jedno redukcie mam takze uz mozem frcat... :D dakujem tomu chalanovi co mi ich predal... :wink:

stereoman

Příspěvek od stereoman »

ebay.de , nekteri posilaj i do zahranici...

Jinak za 500 euro to zadna slava fakt nebude...

dj_snake

Příspěvek od dj_snake »

nakoniec som dal 600 eciek ale tie gramce stali aj za viac... sice boli hole bose (bez plastovych viek bez slipmatov) ale boli fakt v dobrom stave... a som pevne rozhodnuty ze aj ked nebude na rozky tak ich uz nepredam... :wink:

Odpovědět