Bazarova kupa
Bazarova kupa
Chcem kupit gamce od ruky alebo z bazaru, chcel by som vas poprosit o nejake rady a naco si dat halvne pozor pri tomto...
BTW: kolko maju zivotnost take gramce? (technics 1200...)
dakujem
dakujem
2X Reloop RP-4000 M3D
Vci-100
Audio 8 Dj
MPC 1000
Traktor Scratch PRO
Vci-100
Audio 8 Dj
MPC 1000
Traktor Scratch PRO
Re: Bazarova kupa
To je co za otázku? To je jak, když bych se zeptal, kolik vydrží nějaké auto? Někomu 5 let někomu 15let! Z toho je asi patrné, že ten-kdo se k tomu bude chovat šlušně, pravidelně servisovat apod. tak bude v pohodě. Ale někdo kdo na to bude kašlat a bude s tím jezdit jak s hnojem, asi mu dlouho nevydrží.
To samé platí i s Technikou!!!
To samé platí i s Technikou!!!
už toho mám tolik, že to vypisovat nebudu!
no ja som myslel samozrejme pripad ked sa clovek nechova k tomu ako hovado....
2X Reloop RP-4000 M3D
Vci-100
Audio 8 Dj
MPC 1000
Traktor Scratch PRO
Vci-100
Audio 8 Dj
MPC 1000
Traktor Scratch PRO
taky musíš kupovat od človeka co se taky o to staral. takže osobní test a pak uvidíš. u technise se serou přívodní kabely a pitch co si tak vzpomínám.
pokud nekde nespadly a neni neco s motorem, tak jsou T skoro nesmrtelny (hlavne se nezacnou s vekem rozjizdet jako jiny gramce), jediny co muze bejt jsou skorodovany kontakty v rameni, na ktery doseda prenoska + blbej pich a kabely, ale tohle komplet vymena + cisteni a serizeni stoji cca 2000noise píše:Chcem kupit gamce od ruky alebo z bazaru, chcel by som vas poprosit o nejake rady a naco si dat halvne pozor pri tomto...
dakujem
Co se týče nákupu Technicsů, tak tam je pro koupi rozhodující jejich rok výroby.
Není žádnej důvod aby se jakýkoliv gramec rozjížděl po několika letech provozu, dojděte si v Praze do servisu v djshopu něčemu přiučit ať vidíte jak ty Vaše vysněná téčka je potřeba seřizovat
Není žádnej důvod aby se jakýkoliv gramec rozjížděl po několika letech provozu, dojděte si v Praze do servisu v djshopu něčemu přiučit ať vidíte jak ty Vaše vysněná téčka je potřeba seřizovat
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
mno mám doma 12-13 let starý technicse , starám se o ně normálně a není s nima sebemenší problém a to je tahám všude....samozřejmě, že pokud budeš kupovat T z klubu nebo z půjčovny tak věřím že nebudou 100%, ale to není kvalitou konstrukce, ale tím že nekteří rádoby Djs se prostě k technice neumí chovat. Většinou jsou to lidi kteří maj doma půl kufru desek popřípadě kopec vypálených CD a na nic jinýho se nikdy nezmohli
co se týče koroze v raménku - výše uvedení chytráci mají pocit, že když nemají 100% signál je potřeba pořádně utahnout přenosku, nebo jí vyndat a nalíznout...... pár takových už jsem potkal a padlo pár facek je potřeba na to dávat bacha, občas mi přijde, že přenosky ortofon mají delší piny (concorde) než klasický headshell a pak to holt není ono.... já to moc nestřídám takže doma OK , na akce si vozím oba druhy přenosek a případně to prohodim...
vestax pdx2000 jsem prodal po cca 2 letech...(pitch a celková rozhádanost motoru) - vestax mix taky šel z domu, vestax vyrobený v Číně se s tím z Japonska (měl ho kolega) nedal srovnávat (stál ale 2x tolik )
reloopy 4000M3D taky nic moc....známý je měl taky cca. 2 roky a pitch šel taky na výlet...
Numark TTX zatim bez problému (u známých - cca 4 roky), reloop 6000 MK6 taky zatím OK, ale škoda že není na lepší úrovni co se týče designu
prostě jsem mu nepřišel na chuť
od Stantonů jsem sedlal jen T.62 a nechci hodnotit po pár odehraných akcích.
Omnitronic nebo gemini bych obecně nedoporučoval, nepřesvědčila mne ani jejich nejvyšší řada
co se týče Azuova výroku o servisu djshopu.... občas by stálo za to radit a posuzovat techniku objektivně ale je to jen věc názoru navíc o kvalitách T a ostatních gramofonů zde již bylo řečeno leccos...v jiných topics padla i větší moudra ale v poho, rejpnout si musim
co se týče koroze v raménku - výše uvedení chytráci mají pocit, že když nemají 100% signál je potřeba pořádně utahnout přenosku, nebo jí vyndat a nalíznout...... pár takových už jsem potkal a padlo pár facek je potřeba na to dávat bacha, občas mi přijde, že přenosky ortofon mají delší piny (concorde) než klasický headshell a pak to holt není ono.... já to moc nestřídám takže doma OK , na akce si vozím oba druhy přenosek a případně to prohodim...
vestax pdx2000 jsem prodal po cca 2 letech...(pitch a celková rozhádanost motoru) - vestax mix taky šel z domu, vestax vyrobený v Číně se s tím z Japonska (měl ho kolega) nedal srovnávat (stál ale 2x tolik )
reloopy 4000M3D taky nic moc....známý je měl taky cca. 2 roky a pitch šel taky na výlet...
Numark TTX zatim bez problému (u známých - cca 4 roky), reloop 6000 MK6 taky zatím OK, ale škoda že není na lepší úrovni co se týče designu
prostě jsem mu nepřišel na chuť
od Stantonů jsem sedlal jen T.62 a nechci hodnotit po pár odehraných akcích.
Omnitronic nebo gemini bych obecně nedoporučoval, nepřesvědčila mne ani jejich nejvyšší řada
co se týče Azuova výroku o servisu djshopu.... občas by stálo za to radit a posuzovat techniku objektivně ale je to jen věc názoru navíc o kvalitách T a ostatních gramofonů zde již bylo řečeno leccos...v jiných topics padla i větší moudra ale v poho, rejpnout si musim
Naposledy upravil(a) KILLA BEE dne 06 bře 2010 20:16, celkem upraveno 1 x.
2x 1200MK5, RANE-TTM57SL ,Vestax QFO, MPD24, MPC500 atd..
mrkni na http://www.midi.cz , občas se tam objeví i něco ze slovače
Dakujem za vsetky rady.Cenim si toho:)
2X Reloop RP-4000 M3D
Vci-100
Audio 8 Dj
MPC 1000
Traktor Scratch PRO
Vci-100
Audio 8 Dj
MPC 1000
Traktor Scratch PRO
Co může být ještě víc objektivní než zkušenost servisu kam týdně lidi nosí techniku na opravu a seřízení.KILLA BEE píše:co se týče Azuova výroku o servisu djshopu.... občas by stálo za to radit a posuzovat techniku objektivně ale je to jen věc názoru
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
jak jsem psal, tak v prodancu stoji cca 2000 vymena pitche, ramena, kabelu, vycisteni a serizeni, tohle jsme udelali s nasima 10 let starejma T a jedou jak novy, jinak na tom roku vyroby zas az tak nezalezi, hral jsem na 1200MK2 z roku 85 a hralo se na nich stejne jak na nasich o 15 let mladsichAzu píše:Co se týče nákupu Technicsů, tak tam je pro koupi rozhodující jejich rok výroby.
jasný v pohoAzu píše:Co může být ještě víc objektivní než zkušenost servisu kam týdně lidi nosí techniku na opravu a seřízení.KILLA BEE píše:co se týče Azuova výroku o servisu djshopu.... občas by stálo za to radit a posuzovat techniku objektivně ale je to jen věc názoru