Presne ako pisete... ja som mal Americana 810 a ten prehraval CD MP3 samozrejme na take CD sa toho vela zmesti,zhruba 130MP3, zalezi v akej kvalite to budes mat mne sa osvedcil tok minimalne 160Kb/s idealne 192 a viac. Co sa jedna ulozenie skladieb mne sa osvedcilo si ich ocislovat a vytlacit zoznam a poznamku do ktorej som si vzdy nieco napisal, pokial to bola aktualna vec na hranie. Mal som CDRW a rozdelil na CD zahranicne, domace a sladaky. Potom som mal vsetky MP3 OLDIES nahrate na viacerych CDRW podla abecedy interpretov a vytlaceny zoznam a oznacenie od akeho pismena po ake. Ked som si na to zvykol tak to bolo OK. Predca len sa mi najlepsie hrava s ADIO CD ktore si zapametam uz podla obalu co kde mam... Sice vyskusal som aj Farebne CDnosice a aj to bola urcita pomoc... samozrejme je to individualne... treba si to odskusat. Na Amer..810 som mal vyhodu ze som mal CUE s pametou na dane cedecka. Tak som si vzdy pripravil a nacital CUE a uz aj som slapal a potom som si do poznamky napisal pod akym cislom mam ktoru MP3. Vsimli ste si ze pisem v minulom case, ale musel som 810 reklamovat po 20mesiacoch stavalo sa ze sa mi vymazali CUE body a musel som nanovo nacitavat aj po reklamacii u Vyrobcu v Holansku som player nakonec vratil a po neiekolkych mesiacoch mi peniaze vratili. Obchodnik ma sice presviedcal ze take problemi nik nemal ako ja, ale zistil som ze pristroj mal s nacitavanim CDTEXT ze sa sekol a zmenil cislo verzie firmware... nechapal som... ale v tejto dobe uz 810 neponukaju uz len 710. Teraz rozmyslam ze ked kupit tak len DENON alebo PIONEER !!!! Predstav si ze hras ludia sa bavia a ti im namas ako pustit dalsiu skladbu lebo Ti stroj nacitava, nacitava a nehra a aj 0.5 sekundova pauza je ako hodinova.
A po zaruke mi odisiel aj vstup na MIXE Americanu este ze som mal 4vstupovi a co ma dorazilo tak sa mi rozpadli aj sluchadla z Americanu este ze bolo v noci otvorene Tesco tak som rychlo utekal kupit neake sluchadla aby som mohol hrat lebo som bol mimo bydliska neakych 140km... tak si spravte svoj nazor o tejto technike.

Radsej dospor, viem ani ja som neveril ze mozu bit problemi ....