Ako prepojiť XDJ-RX s PC

Diskuze o DJ přehrávačích a gramofonech
Odpovědět
djducato
Příspěvky: 26
Registrován: 01 lis 2012 12:08

Ako prepojiť XDJ-RX s PC

Příspěvek od djducato » 22 kvě 2016 22:31

Zdravím.. Existuje nejaká možnosť ako prepojiť XDJ-RX s PC, myslím s niečím ako je VirtualDJ alebo Traktor.. Mal som to prepojené s XDJ-R1 a bolo to super, no žiaľ RX nemá podporu vo VirtualDJ.. Jedine čo funguje samozrejme za cenu nákupu Rekordbox-u, ale zase všetky tracky musia byť quantaiznute a to mi príde dosť zložité..
Viete o niečom niekto..?

Ďakujem..

djducato
Příspěvky: 26
Registrován: 01 lis 2012 12:08

Re: Ako prepojiť XDJ-RX s PC

Příspěvek od djducato » 23 kvě 2016 08:02

Takže po prebdenej noci som nejako rozbehol Traktor 2 Pro XDJ-RX.. Je to síce také ťarbavé, žiadna LED na konzole nesvieti, všetko len na notebooku, ale ide to no.. Neviem si predstaviť s tým odohrať akciu, no na nejakú malú párty by sa snáď použiť dalo..

Uživatelský avatar
Venti
Příspěvky: 171
Registrován: 30 říj 2012 18:12

Re: Ako prepojiť XDJ-RX s PC

Příspěvek od Venti » 23 kvě 2016 09:41

Cauko, toto si mal otvorene ?
https://www.pioneerdj.com/en/support/software/xdj-rx/

Description

This Setting File is required when you use the XDJ-RX as a controller for Native Instruments' TRAKTOR PRO 2.

Before use: ensure that TRAKTOR PRO 2 Ver.2.7.1 is used with the XDJ-RX
Salatech (http://www.salatech.sk) / https://www.facebook.com/salatech / predaj a servis techniky pre DJov / Autorizovany predaj a servis Innofader

djducato
Příspěvky: 26
Registrován: 01 lis 2012 12:08

Re: Ako prepojiť XDJ-RX s PC

Příspěvek od djducato » 23 kvě 2016 14:43

Ahoj, ahoj,

Jasné, bez toho by to asi nešlo.. Škoda že je podpora len Traktor a nie VDJ.. Ono aj ten Traktor ide dosť divne.. :D

Uživatelský avatar
Venti
Příspěvky: 171
Registrován: 30 říj 2012 18:12

Re: Ako prepojiť XDJ-RX s PC

Příspěvek od Venti » 23 kvě 2016 15:12

A toto nefunguje ?
http://www.virtualdj.com/plugins/index. ... onid=80265

Pozor aj na spravny firmware do kontrolera.
Salatech (http://www.salatech.sk) / https://www.facebook.com/salatech / predaj a servis techniky pre DJov / Autorizovany predaj a servis Innofader

djducato
Příspěvky: 26
Registrován: 01 lis 2012 12:08

Re: Ako prepojiť XDJ-RX s PC

Příspěvek od djducato » 23 kvě 2016 16:47

Žiaľ k tomu sa neviem dostať, nemám VDJ kúpený :)

Uživatelský avatar
Venti
Příspěvky: 171
Registrován: 30 říj 2012 18:12

Re: Ako prepojiť XDJ-RX s PC

Příspěvek od Venti » 24 kvě 2016 02:06

Joj a tu aj keby som rad pomohol viac, koncia moje moznosti :)
Salatech (http://www.salatech.sk) / https://www.facebook.com/salatech / predaj a servis techniky pre DJov / Autorizovany predaj a servis Innofader

djducato
Příspěvky: 26
Registrován: 01 lis 2012 12:08

Re: Ako prepojiť XDJ-RX s PC

Příspěvek od djducato » 24 kvě 2016 11:18

To chápem.. :)

Ale aj tak, keď si chcem kúpiť http://www.virtualdj.com/buy/index.html (celkom tá položka vpravo VIRTUALDJ 8 PLUS "CONTROLLER"), tak nieje tam možnosť si vybrať XDJ-RX, pretože tam nieje, tak ako ??

Inak celkom zaujímavé je že cena je 149$ a keď chcem kúpiť tak je to 149€ :D

Uživatelský avatar
Venti
Příspěvky: 171
Registrován: 30 říj 2012 18:12

Re: Ako prepojiť XDJ-RX s PC

Příspěvek od Venti » 24 kvě 2016 12:51

To by som odporucil napisat mail im :). Na obe otazky urcite maju vhodnu odpoved :).
Fakt je ze amici zacali tento USD/EUR prevod robit nedavno a je to naprd.
Salatech (http://www.salatech.sk) / https://www.facebook.com/salatech / predaj a servis techniky pre DJov / Autorizovany predaj a servis Innofader

djducato
Příspěvky: 26
Registrován: 01 lis 2012 12:08

Re: Ako prepojiť XDJ-RX s PC

Příspěvek od djducato » 24 kvě 2016 13:34

Žiaľ po anglicky neviem, takže veľa toho nenapíšem.. :) Keby že boli Nemci nie je problém.. :) Ale je to svinstvo pretože určite je lepšie to platiť v $ :)

djducato
Příspěvky: 26
Registrován: 01 lis 2012 12:08

Re: Ako prepojiť XDJ-RX s PC

Příspěvek od djducato » 28 kvě 2016 16:14

Ešte jeden postreh snáď niekomu pomôže.. Skúšal som rekord box dj, síce len trial verziu no s týmto programom konzola šlape na 100% plus pridáva pár funkcií navyše, takže odporúčam kúpiť je to asi to naj co sa da zohnat k tejto konzole a ozaj funguje bez problémov..! Ja to teda kupujem isto..

Odpovědět