2x CDJ350 + Traktor (jak na to, co doporučíte ?)

Diskuze o DJ přehrávačích a gramofonech
Odpovědět
Paull25

2x CDJ350 + Traktor (jak na to, co doporučíte ?)

Příspěvek od Paull25 »

Ahoj všem, mám dotaz tady s mapováním a tady těma hroznejma dementníma věcma nejsem kamarád, měl jsem 2 kontrolery od numarku a od reloopu, potom RMP-2jky a nyní jsem si pořídil CDJ350tky a DJM350tku.

No a abych se dostal k jádru věci, jak propojit tyhle playery s traktorem v notebooku? Zvukovku mám Soundblaster Audigy 2 ZS NTB. Nebo by mi bodlo kdyby ty playery brali hudbu rovnou z PC. Notebook mi oznámí že připojím pio 350, ale nevím co s tím traktorem a kterej. Takže děkuju předem všem za radu :-)

konszpic

Re: 2x CDJ350 + Traktor (jak na to, co doporučíte ?)

Příspěvek od konszpic »

doporučuji projít správnou sekci tady na foru - řešil se stejný problém, akorát s cdj 400, které se zapojovaly oba do pc a 2zkukovky z playerů fungovaly zaráz s tím že z jedné šel deck A a z druhé deck B -> mix ->master výstup

Tím pádem odpadá interní mix pak...

Počkej ještě na odpovědi někoho, kdo má cdj doma a ví jak to správně nastavit, ale většinou je vše od pioneeru pořádně napsané na jejich fóru a youtubu

video od nějakého maníka, kde vidíš že to funguje, když to nastavíš - http://youtu.be/MtQwD2wyKKk

Paull25

Příspěvek od Paull25 »

No nic moc jsem nenašel,... asi jsem slepej :D jinak video je fajn, ale zapojit počítač, playery mix, skrečnout, vypadat jako profík umím taky ale co dál,... není tam nic jak to namapovat apod.

microgenius

Příspěvek od microgenius »

pincky 350 maj vsobe zvukovku takze nepotrebujes externi.

pokud chces prehravace pripojit do pc musis jim v nastaveni udat midi kanaly
takze budes mit
prehravac 1- midi chanel 1
prehravac 2- midi chanel 2

potom prehravace pripojis do pc. pro info jestli mas oba pripojene staci rozkliknout (zarizeni pro prehravani ) zde bys mel mit toto 350(1) 350(2), pokud nemas a ukazuje to jen jen kdyz mas pripojene oba prehravace tak doinstalovat asio meli by byt na cd u prehravacu s recordboxem a driverama .

potom tuto stranku http://www.pioneer.eu/eur/products/44/1 ... media.html a stahnes si mapping for traktor .

pak pustis traktor das si nastaveni
Audio output ------- Pioneer CDJ Asio
Output Rounting- Deck A -CDJ350 1 L,P
Deck B -CDJ350 2 L,P

Control Manger - Device-ADD- mapping ktery jsi stahl ze stranky od pioneera a melo by to bejt vsechno
pioneer DJM 700,2xCDJ850k, 2xCDJ 100,HD25-1 II

microgenius

Takto to mam ja s 850 takze pocitam ze utebe to nebude prilis odlisne

microgenius

Jeste bych dodal ze nastaveni midi kanalu by melo byt v utility modu(tlacitko na vedle displaye)

Odpovědět