Abych to uvedl na pravou miru, tak ja se o nic nepokousel, protoze tolik volneho casu nemam. Spise jsem chtel, aby se pokouselo zdejsi osazenstvo. Ja jen prisel s prilezitosti. To, zda se najde skupinka, ktera by se ji chytla, bylo jen na zdejsich uzivatelich. Jako jeden ze zakladatelu tohoto fora, jsem to nabizel tady a takovym zpusobem kvuli tomu, aby forum a zdejsi lidi dostali sanci se trosku posunout.
To, ze jsem lidi malo informoval a tak je malo motivoval je mozne. Vice informaci jsem vsak nemohl sdelit, protoze jsem byl vazan mlcenlivosti. Druhym duvodem bylo to, aby se lidi na akci podileli z duvodu, ze se sejdou s ostatnimi cleny fora - neco jak jsi psal:
Majky_mike píše:se seznámim s novejma lidma... pokecám a bude pohoda
a ne kvuli tomu, ze si budou moct do Bia psat, ze hrali venku na akci s tou a tou hvezdou (toto mela byt prekvapeni/darek/tresnicka na dortu, pro ty co by do toho sli ). Poslednim duvodem bylo to, ze jsem nechtel vypadat jako kecka, kdyby se to nakonec neuskutecnilo nebo uskutecnilo v jine podobe. Mesto akci zakaze, sponzori nedaj $$, nektery z headlineru se nakonec rozhodne neprijet apod. a ja pak budu vypadal jako nejvetsi kecal, ktery tady nabizel moznost zahrat si na akci, kde vystoupi lide ze svetove prvni ligy.
Majky_mike píše:Já bych na to šel jenom trochu jinak. Spíš než podobnou poptávku si rozhoď sítě, kdo tady z okolí co má... budeš vědět, že tenhle má třeba fajn PA, tenhle zase 4ks CDJ 2k, tenhle hliníkové rampy a LED PAR světla, tamtam velkej stan... atd. atd.
Ja to udelal presne jak pises. Poptavku jsem rozhodil prave timto tematem. Pravidelni ctenari vi, ze takoveto tema tu nebylo poprve. Zvuk byl jiz sehnany. Svetla jsem nechaval az nakonec, ty uz v zasobe nejake byly z z drivejsich temat. Resilo se tedy prevazne zastreseni. Ktere by bud nekdo dodal nebo to lidi mohli zajistit spolecne, viz:
stereoman píše:Jako vzdy tomu nechavam volny prubeh. Bud se nekdo najde, nebo se tu par lidi mezi sebou domluvi a zajisti to spolecne a nebo to dopadne jako vzdycky

Ti co me dobre znaji, tak vedi, ze pokud mam moznost a dotycni si to zaslouzi, tak je rad posunu nekam dal. Nemuzu a ani nechci ale venovat muj cas a energii lidem, co chteji jen prijit k hotovemu.