Videoreport z YouTube party
Videoreport z YouTube party
Videoreport z první YouTube party v klubu Admiral Chomutov.
DJs, moderators:
Felixus / www.djfelixus.cz
Da Visco / www.djdavisco.cz
http://www.youtube.com/watch?v=7HmWQiVBhqQ
DJs, moderators:
Felixus / www.djfelixus.cz
Da Visco / www.djdavisco.cz
http://www.youtube.com/watch?v=7HmWQiVBhqQ
Re: Videoreport z YouTube party
pěkná diskotéka :>
jenom nechápu, jak na začátku říkáš, jak se tam odehrává neskutečnej mejdan a pak tam jsou záběry na prázdnej parket, prázdný stoly, prázdný sedačky :>. Chtělo by to tam asi víc záběrů přímo z párty klidně hned ze začátku, ale prohlásit, jaká je tam úžasná párty a pak tam hodit snímky vnitřku prostorů ... no mě to přišlo divný :>
jenom nechápu, jak na začátku říkáš, jak se tam odehrává neskutečnej mejdan a pak tam jsou záběry na prázdnej parket, prázdný stoly, prázdný sedačky :>. Chtělo by to tam asi víc záběrů přímo z párty klidně hned ze začátku, ale prohlásit, jaká je tam úžasná párty a pak tam hodit snímky vnitřku prostorů ... no mě to přišlo divný :>
Ty první záběry jsou pořízený ze začátku ještě před otvíračkou a následně hned po otvíračce, takže je jasný, že tam nikdo nebyl. Je pravda, že v kontextu to pak vyzní trošku divně.
Nicméně já produkci videa nedělal.
Velmo sa mi to lúbilo 
Ako netanečníka a nenavštevníka disko ma to presvedčilo aby som na nejakú šiel
Fakt super.
Ako netanečníka a nenavštevníka disko ma to presvedčilo aby som na nejakú šiel
Fakt super.
Já teda nevim, ale i tvůj kolega i návštěvnice svorně prohlašují, že tma bylo málo lidídjfelixus píše:Ty první záběry jsou pořízený ze začátku ještě před otvíračkou a následně hned po otvíračce, takže je jasný, že tam nikdo nebyl. Je pravda, že v kontextu to pak vyzní trošku divně.Nicméně já produkci videa nedělal.
Je škoda, že ve videu není zachycena i autentická muzika, která sem tak hrála a je nahrazeno podkladovou muzikou osvědčených provařených fláků, takže si z toho moc neudělám skutečný obrázek.
Vlastně sem ani nepochopil co je účelem takové YouTube party, nespozoroval sem tam vlastně žádné nadstandardní dění oproti běžným diskotékám bez akcí
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
nechcem rypat, ale pripada mi to ako lacne promotion video na klub ktoremu sa nedari
....sorry....aj ked chomutov mam rad.....zacinal som tam svoju dospelost
....myslim zarobkovo cinnu 
Denon 2x SC3900, DN-X1700, MacBook Pro 13" i5, NI X1 mk2, HD25-II
Ano, míň lidí tam bylo. Ne, klubu se daří. Jen v tenhle den konkurenční kluby měly taky nějaké akce a lidi se rovnoměrně ten večer namíchaly. YouTube party je jenom jinej název pro otřepaný názvy jako "TV party", kdy v klubu natáčí štáb s kamerou. Video z takovýhle párty pak umisťujem na YouTube. Když může bejt Facebook party, tak proč ne YouTube.
Účel umístit to tady byl čistě z promo důvodů.
Jinak hudba se hrála, jak to v takových klubech bývá, čistě komerční, R'n'B a oldies. Musim hrát za co sem placenej.
Jinak hudba se hrála, jak to v takových klubech bývá, čistě komerční, R'n'B a oldies. Musim hrát za co sem placenej.
Ono, keby ste rozvesali loga YT a nasvietili ich, tak hned by bola ina atmoska......popripade 2-3 live kamery ci uz na platno alebo lcd's....to mas ako alkohol party....ked je Malibu night, tak je malibu za mensiu cenu ako obvykle, popripade jeden panak zadara, same loga Malibu a kokosove orechy, produkcia zamerana na Cuba, latino, minimal....sem tam komercia, ale nie nie prehnana....asi chapes ako to myslim
Já bych místo disko koulí pověsil televize 
a este keby sa tocili, tak to by bol iny efekt
-
Lucas.Deluxe
Dobře moderovaný, taneční komereční hudba...což je klasika na diskotékách v menších městech typu Chomutov.Ty lidi na videu moc nevěděli co povídat,,,odpovědi typu..jooo super, nejsou moc konkrétní...což je škoda.A musím též vytknout...neskutečná párty a hnedka na to záběry na prázdnej stůl, se moc nepodařilo a kde je pointa Youtube? Podle mě ty lidi co tam byli ani nemají učet na youtube...krom djs...Spíš přišli jen tak na diskotéku.
Jinak si myslim že tam bude příjemně, čisto a hlavně jak moderátor podotkl vyhazovači se staračí o bezpečnost, to je důležitý
Z videa toho nelze moc soudit, každopádně mě se video líbí, palec nahoru!
Jinak si myslim že tam bude příjemně, čisto a hlavně jak moderátor podotkl vyhazovači se staračí o bezpečnost, to je důležitý
Z videa toho nelze moc soudit, každopádně mě se video líbí, palec nahoru!