Oni ti nic dokazovat nebudou, budou chtít vidět doklad o originalitě tracků, v případě MP3 OSA akceptuje faktury z Beatportu, popřípadě jiných serverů! Na faktuře musí být tvé jméno a další náležitosti. Asi je jasný že ti nebudou prolejzat track za trackem a hledat na čem tě nachytají. Prostě přijdou, řeknou pane vy používáte MP3? Máte na to doklad? Ty na to ano mám, ukážeš. Nashledanou. Na namátkou vybraný Track. A je totálně jedno jestli jsi ho hrál nebo ne. Prostě ho máš jsi DJ a nemáš jak prokázat jeho legalitu! Ty kontroly chodí údajně pouze na udání.iceSee píše:A jak ti dokazou, ze si nehral jenom tracky, ktery mas zrovna koupeny a zbytek mas proste jenom v PC pro osobni potrebu? Museli by za tebou celou dobu stat(coz si clovek asi vsimneDyron píše:Hledej tady na fóru, někdo sem posílal oficiální vyjádření od osy k této problematice. Mě je to celkem jedno hraj si klidně nelegální muziku, ale ty kontroly fakt chodí a to v doprovodu policie, je pravda že prej nejčastěji na udání....pak to probíhá tak, že pokud máš noťas a hraješ z něj tak chtějí vidět faktury z beatportu, namátkou vyberou několik tracků a chtějí vidět zda máš na něj fakturu, pokud ano, není problém, pokud ne zabavují noťas a probíhá šetření a dokazování. Takle to vysvětluje OSA...někde tady to najdeš, nebo na IDJ, tam se to taky řešilo.ToLa píše:Jo se slušností v tomto státě daleko dojdeš.![]()
Opravdu nejsem tak naivní abych měl nutnost zachraňovat svět svými odvážnými činy, od toho tu jsou jiní, já mam svůj skromný život a v něm nemam důvod se omezovat, když to nedělají ti nahoře![]()
Pokud si někdo kupuje hudbu protože chce a těší ho to, tak mu to přeji, ale pokud si jí někdo kupuje kvůli strachu z kontroly, tak je idiot![]()
A když už jsi takový poctivka. Mohu poprosit o nějakou část zákona kde je napsáno, že musim hrát z originálů? Docela rád bych si to přečetl
PS: Nauč se významy smailiků... ulehčí ti to život
PS: význam smajlů mě fakt nezajímá kámo) nebo nahravat zaznam a dokazat, co si presne hral
Jako dělejte si co chcete, mě to je fakt jedno, klidně si to stahujte kde chcete. Ale takle to je, takle to prezentuje OSA, už se to na DJ serverech mnohokrát řešilo a i Michal Burian to potvrdil v nějakém rozhovoru.
Jentak pro pořádek, nemám nic proti tomu když si někdo stahuje hudbu pro osobní potřebu (do auta, do mp3ky, na domácí hraní), ale stahovat a pak se s kradenou hudbou někde přiživovat jako DJ...pánové, to mi připadá jako typická česká vlastnost....zlodějina! Kradli byste snad v obchodě vinyly?
Tohle je moje poslední reakce na tohle téma, ted se tu třeba pos....