Ahojte.
Ospravedlňujem sa. Možno ste to tu už riešili.
A hoc nie som z CZ, verím, že podobne to bude aj na SK.
Zabezpečujem audio-sústavu na jednu malú ale zato verejnú akciu (podujatie) nekomerčného charakteru. Potreboval by som pustiť do pozadia nejaký hudobný podmáz a je mi vcelku jedno či to bude nejaké moderné pop alebo ľudová hudba nejakého mongolského národa.
Pôvodne som si myslel, že pustím niečo z YouTube s hlavičkou "no-copyright [NCS]" ale ako tak teraz čítam po internete rôzne názory -- vyzerá to že ani táto hudba by nemusela byť beztresne zadarmo.
Ja z toho vážne nebudem mať ani cent, čo by som podľa vás mohol pustiť a určite sa nebáť že mi tam bude nejaký inšpektor zo SOZA skákať po hlave? Neviete o nejakom zaručenom audio-bank-webe kde sa najlepšie všetci autori vzdali všetkých svojich práv?
VĎAKA ZA KAŽDÉ ECHO
Použitie no-copyright na verejnej akcií
Re: Použitie no-copyright na verejnej akcií
Ahoj,
Já si myslím,že když si seženeš pár originál cd tak se nemusíš ničeho bát. A myslím že to máš o něco lehčí,pokud jak píšeš,že ti je jedno co to bude za styl muziky.
Já si myslím,že když si seženeš pár originál cd tak se nemusíš ničeho bát. A myslím že to máš o něco lehčí,pokud jak píšeš,že ti je jedno co to bude za styl muziky.
Re: Použitie no-copyright na verejnej akcií
hneď si si aj odpovedal - "zabezpečujem audio sústavu" takže -
1. predpokladám že NIE SI ORGANIZÁTOR akcie ale len technické zabezpečenie
2. ti to môže byť jedno aké originál cd tam pustíš
3. "beztrestne" púšťanie skladieb na verejnej akcii rieši ORGANIZÁTOR - ty by si mu mal odovzdať len playlist čo odznelo na akcii

1. predpokladám že NIE SI ORGANIZÁTOR akcie ale len technické zabezpečenie
2. ti to môže byť jedno aké originál cd tam pustíš
3. "beztrestne" púšťanie skladieb na verejnej akcii rieši ORGANIZÁTOR - ty by si mu mal odovzdať len playlist čo odznelo na akcii