Hudba Fatboy Slima na TV Nova, kolik mu zaplati Osa?
-
norman_cook
Hudba Fatboy Slima na TV Nova, kolik mu zaplati Osa?
Vcera ke konci zprav na TV Nova bezela nejaka upotavka nebo co. Uz ani nevim o co presne slo, protoze jsem to moc nesledoval. Podstatne je , ze jsem si vsiml, ze pri teto upoutavce hrala hudba od Fatboy Slima. A ted me zajima kolik za to od Novy - nasledne od Osy Norman Cook (Fatboy Slim) dostane? Fatboy Slima maji na Nove asi radi
, protoze to neni poprve co jsem si vsiml jeho skladeb v upoutavkach,sestrizich apd. na teto televizni stanici.
-
vincenzo_finally
vy ste blázni
já si myslim, že fatboy slim je tak profláklej, že to ani není možný. je to jeden z mých nejoblíbenějších autorů a skoro každej z mojí generace na jeho hudbě vyrůstal, ať už to věděl nebo ne, vzpomeňme například na úvod bludiště a song Fucking In Heaven anebo jiné jeho populární songy jako například Rockafeller Skunk, Right Here Right Now, Praise You anebo Santa Cruz. Nechápu proč chcete rozebírat zrovna jeho, když hrajou ke každý upoutávce nějakou "hitovku", fakt to nechápu...
vincenzo_finally --> /czech shmade/
Nooo pozor.Ono je to tak zo zakona ze netreba originl song ked sa pouzije ako intro alebo ako material pre vyuku.O danom intre nieje ziadna zmienka ohladom jeho dlzky trvania aspon co ja viem takze aj ttooto ma zaujima ake to intro ma byt dlhe.Stantha píše:Čus..
Já co vím ( ale není to na 100% ) tak pokud je to méne než 30 sekund tak se práva neplatí..