FOR MUSIC & SHOW 2015 ZRUŠEN
Re: FOR MUSIC & SHOW 2015 ZRUŠEN
Diky chlapi. Tesim se
xone:4D,Tech 1210 MKII,Pio EFX1000,Rol SH-201,iKey M-808
Vstupenka na veletrh FOR MUSIC & SHOW 2015 bude ještě otištěna i v časopise PIXEL 4/2015, kde si ji stačí vystřihnout.
tak sem si o ni zažádal ale zatím mi nic nepřišlo po jake době ji mám čekat? už to je 3 tyden co čekám :/
Opakuji: Vstupenky neprijdou na e-mail hned... databazi predavame poradatelum a Ti budou vstupenky posilam e-mailem i postou.
Podle informace od pořadatelů se budou vstupenky odesílat na e-maily i poštou začátkem příštího týdne...
Podle informací od pořadatelů byly vstupenky rozeslány... pokud ji někdo neobdržel na e-mail (zkontrolujte SPAM koš), tak mi napište PM... prověřím a případně nechám poslat znovu...
Kdo má doručení poštou, může vstupenku očekávat z kraje příštího týdne.
Kdo má doručení poštou, může vstupenku očekávat z kraje příštího týdne.
- dancemaster
Hmmmmm .............. tak teda supper ............... do dnešního dne mi vstupenka nepřišla 
Právě jsem dostal informaci od pořadatelů, že veletrh byl pro nezájem vystavovatelů ZRUŠEN 
Všichni kdo získali vstupenku, obdrží od pořadatelů nabídku na vstupenku na jakoukoliv jinou výstavu pořádanou firmou ABF v Letňanech.
Co víc se dá dělat
Všichni kdo získali vstupenku, obdrží od pořadatelů nabídku na vstupenku na jakoukoliv jinou výstavu pořádanou firmou ABF v Letňanech.
Co víc se dá dělat