takze aky zosik k tymto bedniam http://danacoustic.sk/zvuk_technika_tov ... =2964&od=2
zatial mi padol do oka qsc gx7
mam doma qsc gx5 a zatial spokojnost no akurat ze je tento zosik pre tieto bedne slaby
zosilnovac do 20 000kč (cca 850€)
Re: zosilnovac do 20 000kč (cca 850€)
nebo muzes si koupit Ashly KLR-3200 kdyby si pak pripadne prestavoval aparat, tak ho na rozdil od GX7 muzes zapojit do 4ohm mustku a krmit s nim basaky
Re: zosilnovac do 20 000kč (cca 850€)
menit zostavu nebudem ked uz tak dokupim suby a dalsi zosik (v podstatne inej cenovej relacii)
samozrejme ze za kvalitny zosik som ochotny priplatit aj viac chcem aby zosik vedel dat do tych repro trvalo 500W pri 8 ohm (tak aby neboli ani repro ani zosik na hranici moznosti) a aby bol kvalitny ako som pisal mam qsc gx5 a s nim som spokojny len mi neposkytuje taky vykon aky by som potreboval
na zosiku nepotrebujem mostik ani aby tahal na 4 ohm alebo na 2ohm proste zosik ktory bude mat na starosti len tieto repro
samozrejme ze za kvalitny zosik som ochotny priplatit aj viac chcem aby zosik vedel dat do tych repro trvalo 500W pri 8 ohm (tak aby neboli ani repro ani zosik na hranici moznosti) a aby bol kvalitny ako som pisal mam qsc gx5 a s nim som spokojny len mi neposkytuje taky vykon aky by som potreboval
na zosiku nepotrebujem mostik ani aby tahal na 4 ohm alebo na 2ohm proste zosik ktory bude mat na starosti len tieto repro