Zdravím,
chtěl bych se poradit. Přemýšlím, mezi KRK Rokit 6 G2 nebo Pioneer S-DJ50X a příjemně překvapily i Monkey Banana 5. Ty krky se moc líbí jak hrajou, dnes jsem je slyšel, ale mám takový pocit že v tom mojem pokojíku to bude zbytečně moc. Tak bych se chtěl zeptat, jestli víte něco o těch Pio. Jedná se o produkci taneční hudby. Díky za rady a tipy
Výběr monitorů
-
Re: Výběr monitorů
Trochu to sleduju ale o nějakých banana jsem nikdy neslyšel. Pioneer je sice top firma na přehrávače a kontrolery, mixáky.. no bedny od nich mi přidou jako doplňkovej sortiment.
Bral bych Krky, je to renomovaná firma a používá je spousta lidí...jako entry level myslím budou v pohodě. Poradil bych ti raději koupit z druhé ruky..poněvadž když to budeš myslet vážně, tak do roka kupuješ o třídu lepší...a s minimální ztrátou je prodáš.
Ale neslyšel jsem ani jedny
Bral bych Krky, je to renomovaná firma a používá je spousta lidí...jako entry level myslím budou v pohodě. Poradil bych ti raději koupit z druhé ruky..poněvadž když to budeš myslet vážně, tak do roka kupuješ o třídu lepší...a s minimální ztrátou je prodáš.
Ale neslyšel jsem ani jedny