Výbava do 20 000 kč
Výbava do 20 000 kč
Čau, potřebuju poradit jakou pořídit nejlepší výbavu cca do 20 000 Kč. Potřebuju dva cdp + mixák. Pište co se vám zdá do této částky nejlepší řešení. Díky 

Traktor Kontrol S2 and Reloop Rh-10
Re: Výbava do 20 000 kč
takze bud numark ndx 400 a mix niektory z tychto (numark X9, pio djm 250, numerk m8, a&h xone 22, denon dn-x120 alebo reloop rmx 30) zalezi na tom ci chces 2,3 alebo 4 kanal kolko vstupov na mikrofon... (keby si konkretizoval na co to presne chces a dake tie podrobnosti tak sa da skor poradit mix
alebo moznost 2 a to kupit numark ndx 900 alebo denon dn-s1200 a prisetrit na zaciatok aj na daky mix typu numark n2 ci reloop rmx 20
ziskal by si sice slaby mix ale fakt dobre prehravace (vrámci moznosti) ktore ti dovolia podstatne viac ako ndx 400
najprv sa rozhodni ktoru z tychto 2 moznosti chces a potom sa da dalej radit, ja osobne som za moznost 2
alebo moznost 2 a to kupit numark ndx 900 alebo denon dn-s1200 a prisetrit na zaciatok aj na daky mix typu numark n2 ci reloop rmx 20
ziskal by si sice slaby mix ale fakt dobre prehravace (vrámci moznosti) ktore ti dovolia podstatne viac ako ndx 400
najprv sa rozhodni ktoru z tychto 2 moznosti chces a potom sa da dalej radit, ja osobne som za moznost 2
Díky, nejvíc chci hrát house a dance pak trochu i techno. Spíše bych raději taky 2 variantu a získat kvalitní přehrávače. Chci to hlavně na hraní někde v klubu atd.stopo píše:takze bud numark ndx 400 a mix niektory z tychto (numark X9, pio djm 250, numerk m8, a&h xone 22, denon dn-x120 alebo reloop rmx 30) zalezi na tom ci chces 2,3 alebo 4 kanal kolko vstupov na mikrofon... (keby si konkretizoval na co to presne chces a dake tie podrobnosti tak sa da skor poradit mix
ono to hravanie v clube ma casto taku blbu podmienku, iba pioneer!!!
pokial preferujes techno ,hous a chces hrat v clube, tak ja osobne by som sa skor priklonil k pioneer cdj 100, a mix skor allen heath xone 22 alebo potom uz toho pioneara djm 250,
tie stovky kupis okolo 100 E za kus a za tu istu cenu ich aj predas- drzia si cenu,
naucis sa na nich, a su spolahlive, len si ich treba dobre vyskusat-vek,ale zas su drziaky
pokial preferujes techno ,hous a chces hrat v clube, tak ja osobne by som sa skor priklonil k pioneer cdj 100, a mix skor allen heath xone 22 alebo potom uz toho pioneara djm 250,
tie stovky kupis okolo 100 E za kus a za tu istu cenu ich aj predas- drzia si cenu,
naucis sa na nich, a su spolahlive, len si ich treba dobre vyskusat-vek,ale zas su drziaky
2 pioneer cdj 350, pioneer djm 300, stanton t 80,pioneer efx 500
zalezi aj od mesta, pri mne skoro nik v klube nema pio kazdemu je to fuk akurat co neznesu je konzola 

- Dj Tesadela
jenze ty cdj 100 nepoberou mp3johnny píše:ono to hravanie v clube ma casto taku blbu podmienku, iba pioneer!!!

2*aa flex 100,reloop rmx 30 blackfire,reloop rh 2350,skytec
hľadať mp3ky na tak malom displeji je utrpenie. Viem,keď som hral z cdj200.
Takže mám raději koupit pioneer ? To se asi do 20tis. nevejdu ale chci opravdu abych stím mohl hrát v klubu takže si raději připlatím. A nebude už výhodnější raději koupit Pioneer CDJ-200 ?
v clube nemaju ziadnu techniku?
DENON SC2900; DN-1100; Ultrasone DJ1; M-Audio Bx5a
ked chces mp3, tak aspom cdj 350, cdj 200 boli hodne poruchove.- mechanika.
ono hladat na malom display sa da, len musis vediet ako na to. ja mam nato dost svojsky system,
ono hladat na malom display sa da, len musis vediet ako na to. ja mam nato dost svojsky system,
Chci mít vlastní techniku, občas pořádám i soukromé akce.matuli píše:v clube nemaju ziadnu techniku?
Takze cdj 200 tedy radsi ne ? Známý mi teď nabízý ohrané CDJ 400 na ty už se dá spolehnout ?johnny píše:ked chces mp3, tak aspom cdj 350, cdj 200 boli hodne poruchove.- mechanika.
Vsak jasne, chapem ze chces mat svoje, len pokial maju v clube vlastnu techniku tak ty tu nemusis riesit kupu ojazdenych Pioneerov.
DENON SC2900; DN-1100; Ultrasone DJ1; M-Audio Bx5a
ono by chcelo pozriet ake maju v tvojom okoli cluby podmienky a potom sa rozhodnut.