Technics ws Pioneer
-
Technics ws Pioneer
Jelikož se mi sluchátka už zase rozpadly (prasknul hlavovej most - po 3tí) Tak se poohlížím po nových. Doteď jsem měl Technics RP-DH1200 a po 4 roky maximální spokojenost.
Protože mám sluchátka jen na míchání , tak nechci nic drahýho. Cena 3 000 - 4000kč. Moji favorité jsou Technics RP-DH1200. http://www.sramus.cz/zvukova-technika/s ... -1200.html
a
Pioneer HDJ1000
http://www.sramus.cz/zvukova-technika/s ... -1000.html
Co byste si vybrali ??? Popř nějaký jiný ...
Technicsy mě hodně sedli a byl jsem nadmíru spokojen a oproti třeba HDJ2000 nehrajou nijak hůř. Tak proč do nich za ty prachy nejít znova?
Pioneery by se mitaky líbili. Důvod pro koupi. Značka, (mám vše Pio). Řekl bych dobrý zvuk, který nebude asi horší než u Technisů. Únosná cena
Tak co doporučíte ?
Protože mám sluchátka jen na míchání , tak nechci nic drahýho. Cena 3 000 - 4000kč. Moji favorité jsou Technics RP-DH1200. http://www.sramus.cz/zvukova-technika/s ... -1200.html
a
Pioneer HDJ1000
http://www.sramus.cz/zvukova-technika/s ... -1000.html
Co byste si vybrali ??? Popř nějaký jiný ...
Technicsy mě hodně sedli a byl jsem nadmíru spokojen a oproti třeba HDJ2000 nehrajou nijak hůř. Tak proč do nich za ty prachy nejít znova?
Pioneery by se mitaky líbili. Důvod pro koupi. Značka, (mám vše Pio). Řekl bych dobrý zvuk, který nebude asi horší než u Technisů. Únosná cena
Tak co doporučíte ?
Pioneer DJM800 CDJ2000 EFX500 Sennheiser HD25
Re: Technics ws Pioneer
Presne jak pise Tola. Pravidelne je zde doporucuji podobnym tazatelum jako jsi ty. Mam ji jiz hezkou radku let a zatim bez problemu. Lepsi sluchatka jsem zatim nevidel . Navic dnes je uz koupis za mnohem prijatelnejsi cenu nez drive.
Kupovat si znova Tecka, ktery praskli je fakt blbost. Kdyby jsi si uz tejdy koupil poradny sluchatka - HD-25, tak se vsadim, ze dnes tady tento tvuj prispevek neni! Proste veci se maji kupovat jednou a poradne!
Dalsi tva hlaska me dostala. Netrpis nejakou psychickou Pio poruchou? Kupovat si Pio, protoze mas vsechno Pio je fakt argument. Neni vsechno zlato, co se trpiti nebo jak to je (Neni vsechno tak super, kde je napsano Pio ...[aby jste se z toho Pia neposrali , jako odbornik z oboru chvalim firmu Pio za kvalitni marketing])
Kupovat si znova Tecka, ktery praskli je fakt blbost. Kdyby jsi si uz tejdy koupil poradny sluchatka - HD-25, tak se vsadim, ze dnes tady tento tvuj prispevek neni! Proste veci se maji kupovat jednou a poradne!
Dalsi tva hlaska me dostala. Netrpis nejakou psychickou Pio poruchou? Kupovat si Pio, protoze mas vsechno Pio je fakt argument. Neni vsechno zlato, co se trpiti nebo jak to je (Neni vsechno tak super, kde je napsano Pio ...[aby jste se z toho Pia neposrali , jako odbornik z oboru chvalim firmu Pio za kvalitni marketing])
-
To že se Téčka rozpadli je asi daný tím, že to po dobu 4let 115x do roka každou akci 150x z hlavy sundávám a nandávám a to nepočítám co se to nahraje ještě doma. Za sebe můžu říct, že jsem byl velice spokojen. A nelituju koupě, proto bych si je pořídil znova. Nic nevydrží věčně - Ani Sehny
A to ,že jsem napsal důvod koupě Pio, že je značka, tak proč ne - Když mám vše! od Pioneeru - tričkem počínaje, přes playery, mix, efektor po case konče . Navíc HDJ1000 byly docela hodně rozšířený, takže není důvod pochybovat o jejich kvalitě.
Ty sehny nevypadaj zle, ale trošku mě zaráží výkon - jen 200mW ( téčka i Pio maj 3500mW). Zas nadruhou stranu chápu, že citlivost může být vyšší než 107db, takže těch 200mW může bohatě stačit. Asi bych si nejprve musel ty Sehny vyzkoušet než bych si je objednal.....
zajimá mě ještě porovnání Pio Hdj1000 ws Technics RP-dh1200
A to ,že jsem napsal důvod koupě Pio, že je značka, tak proč ne - Když mám vše! od Pioneeru - tričkem počínaje, přes playery, mix, efektor po case konče . Navíc HDJ1000 byly docela hodně rozšířený, takže není důvod pochybovat o jejich kvalitě.
Ty sehny nevypadaj zle, ale trošku mě zaráží výkon - jen 200mW ( téčka i Pio maj 3500mW). Zas nadruhou stranu chápu, že citlivost může být vyšší než 107db, takže těch 200mW může bohatě stačit. Asi bych si nejprve musel ty Sehny vyzkoušet než bych si je objednal.....
Právě, že u těch Pioneerů je ta kvalita mizerná, praskaj jim klouby. Od Pincků jsou jediný funkční sluchátka HD2000
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
tiež ti odporúčam senny ale s rovným káblom. tie točené ti len zbytočne ťahajú mušľu dole z uší.vyser sa na hdj1000ky, sú to otrasné slúchadlá s ešte otrasnejším zvukom. tie technicsy nemajú zlý zvuk ale čo sa týka prevedenia ako si aj písal,nevydržia všetko. ja mám svoje senny už asi 4 rok, používam ich aj na hranie aj denne ku mp3 prehrávaču,či je leto,či prší,či mi sneží na hlavu,senny mám neustále na ušiach. vydržali by aj atómovú bombu podľa mňa. záleží aj od toho,či sa ti páčia malé mušle alebo preferuješ väčšie? tie senny majú veľa djov a určite ich nájdeš aj medzi známymi tak si ich vyskúšaj.
Muj osobní názor, pokud jseš ochotný investovat 4ku - tolik stojí nové Sennheisery HD25 II. serie, tak imho nemůžeš koupit lépe. Pokud by Ti šlo právě o ty peníze, tak než HDJ1000 bych vzal spíš opět ty Technicsy..
Btw. ještě mám Sennheisery HD215, cca 4 roky a to už jsem je kupoval jetý, a pro HD25 jsem se rozhod jen proto, že s tamtěma se házelo o zem, ležely několikrát kolik dní pod těžkym mixákem a tak vůbec se s nima uplně otřesně zacházelo, že TROCHU upadává jedno sluchátko a mušle jsou zmačkaný atp. I tak nebyl nějaký extra důvod je měnit, ale měl jsem narozeniny tak proč toho nevyužít a nepřát si něco novýho Každopádně volba HD25 byla jasná už od počátku... :geek2:
Btw. ještě mám Sennheisery HD215, cca 4 roky a to už jsem je kupoval jetý, a pro HD25 jsem se rozhod jen proto, že s tamtěma se házelo o zem, ležely několikrát kolik dní pod těžkym mixákem a tak vůbec se s nima uplně otřesně zacházelo, že TROCHU upadává jedno sluchátko a mušle jsou zmačkaný atp. I tak nebyl nějaký extra důvod je měnit, ale měl jsem narozeniny tak proč toho nevyužít a nepřát si něco novýho Každopádně volba HD25 byla jasná už od počátku... :geek2:
Ty jsi teda inzenyr. Tvuj argument o rozpadu Tecek je uplne k nicemu. Myslis, ze nekdo kdo si koupi HD-25 je ma doma v krabici na ozdobu a ze s nima nedela? Ty sluchatka se kupuji ti, co s nimi budou hodne pracovat. Proc si je kupuji?->Dj Broulik píše:To že se Téčka rozpadli je asi daný tím, že to po dobu 4let 115x do roka každou akci 150x z hlavy sundávám a nandávám a to nepočítám co se to nahraje ještě doma. Za sebe můžu říct, že jsem byl velice spokojen. A nelituju koupě, proto bych si je pořídil znova. Nic nevydrží věčně - Ani Sehny
1.) nejsou tak zblbli marketingem (ze maji aji na spodarech napsany Pio)
2.) vi, ze s nimi budou hodne pracovat a ze je tedy lepsi koupit 1x HD-25 nez 2x(a vice)Tecek
Dulezite je se zajimat o to, co pouzivaji profici, kteri za pouzivani tech veci nedostavaji zaplaceno...
-
Proč je můj argument o rozpadu k ničemu ??? To že vydrželi tolik manipulace , mě docela i překvapilo. Rozhodně jsem od sluchen za 3K nečekal, že budou nesmrtelný tak jak tady vyprávíte o HD25kách. Nekupoval jsem si téčka s tím, že je budu mít do rakve Vím, že vše má svoji životnost, kor když se to dost často používá a kor když to stálo jen 3K
HD25 mě moc nezauajaly po stránce designu, ale to koneckonců není jejich účelem. Věřím že životnost a zvuk budou hodně solidní (recenze to potvrzují). Jen se trochu obávám menších naušníků a poměrně velkýho přítlaku na uši. S téčkama jsem byl opravdu spokojen. Kámoš mi teď půjčil Bayerdynamic http://www.supergamer.cz/beyerdynamic-djx1-p-38496.html A moc pohodlný mi nebyly, protože měly vcelku velkej přítlak, a jakákoliv manipulace s nima mi vždy dala dost zabrat, protože jsem musel vždy použít obě ruce. Tak uvidím jak se rozhodnu
HD25 mě moc nezauajaly po stránce designu, ale to koneckonců není jejich účelem. Věřím že životnost a zvuk budou hodně solidní (recenze to potvrzují). Jen se trochu obávám menších naušníků a poměrně velkýho přítlaku na uši. S téčkama jsem byl opravdu spokojen. Kámoš mi teď půjčil Bayerdynamic http://www.supergamer.cz/beyerdynamic-djx1-p-38496.html A moc pohodlný mi nebyly, protože měly vcelku velkej přítlak, a jakákoliv manipulace s nima mi vždy dala dost zabrat, protože jsem musel vždy použít obě ruce. Tak uvidím jak se rozhodnu
O tom ako sa HDJ 1000 lamu sa tu popisalo uz faaakt vela ...
DENON SC2900; DN-1100; Ultrasone DJ1; M-Audio Bx5a
>> Broulik
To, že Pioneery maj 3500mW má svůj důvod. Nemají takový přítlak jako HD25, tudíž musí mít větší výkon, aby byly vůbec slyšet. HD25 stačí jen oněch 200mW a výsledek je přitom stejně (ne-li více) hlasitý jako u těch tisícovek. Dej si je na hlavu předtim než tu budeš psát takový nesmysli a sám uslyšíš. Tisícovky se konstrukčně vůbec nepovedly a jenom proto, že máš slipy Pioneer, nemusí ještě znamenat, že všechno od Pio je dobré. HD25 používají DJové, producenti a kameramani z celého světa a dobře vědí proč.
To, že Pioneery maj 3500mW má svůj důvod. Nemají takový přítlak jako HD25, tudíž musí mít větší výkon, aby byly vůbec slyšet. HD25 stačí jen oněch 200mW a výsledek je přitom stejně (ne-li více) hlasitý jako u těch tisícovek. Dej si je na hlavu předtim než tu budeš psát takový nesmysli a sám uslyšíš. Tisícovky se konstrukčně vůbec nepovedly a jenom proto, že máš slipy Pioneer, nemusí ještě znamenat, že všechno od Pio je dobré. HD25 používají DJové, producenti a kameramani z celého světa a dobře vědí proč.
Jiri, prijde mi ze kolega se rozhodl, ze proste Senny nechce a proto argumentuje vselijakymi nesmysly. Proste nekteri lide jsou takovy.
Ja osobne si sluchatka nekupuji jako tenisky, abych pocital s tim, ze se mi za chvili rozpadnou. Z meho okoli znam lidi, co si HD-25 koupili hned na zacatku, co zacali vazneji s DJingem a maji je dodneska. Nema cenu upirat mysl k jedne znacce.
Zde je ALL STAR TEAM DJ produktu:
MIX - Denon (v pripade novejsich vyssich radCDcaku Pio, je mozna vyhodnejsi vzit take Pio mixak kvuli vzajemnemu propojeni)
CD - Pincek
Gramo - Technics 1210
Sluchatka - Sen. HD-25
MIDI kontrolery - zde zatim zadny jasny drzak neni
(
- i na Vestaxi 100 odchazi tlacitka
- BCD3000 sice jaks taks drzi, ale na omak to neni to prave orechove
- Xone 1D... moc lidi nema, aby se z toho dalo neco usoudit
- nic dalsiho me nenapadlo a proto zalozim nove vlakno s touto tematikou...)
Ja osobne si sluchatka nekupuji jako tenisky, abych pocital s tim, ze se mi za chvili rozpadnou. Z meho okoli znam lidi, co si HD-25 koupili hned na zacatku, co zacali vazneji s DJingem a maji je dodneska. Nema cenu upirat mysl k jedne znacce.
Zde je ALL STAR TEAM DJ produktu:
MIX - Denon (v pripade novejsich vyssich radCDcaku Pio, je mozna vyhodnejsi vzit take Pio mixak kvuli vzajemnemu propojeni)
CD - Pincek
Gramo - Technics 1210
Sluchatka - Sen. HD-25
MIDI kontrolery - zde zatim zadny jasny drzak neni
(
- i na Vestaxi 100 odchazi tlacitka
- BCD3000 sice jaks taks drzi, ale na omak to neni to prave orechove
- Xone 1D... moc lidi nema, aby se z toho dalo neco usoudit
- nic dalsiho me nenapadlo a proto zalozim nove vlakno s touto tematikou...)
Diskuse na tema ALL STAR TEAM je zde: ./viewtopic.php?f=37&t=6827&p=50069#p50068
-
Stereoman: ještě jsem se nerozhodl. takže Senny jsou stále ve hře. Dost by mi rozhodování ulehčilo vyzkoušení.
ad 3500mw vs 200mw. Občas se mi stane, že mám na akci sluchny na krku a docela dost je mám vohulený (byť nevědomky). Nerad bych odpálil repro ve sluchátkách, jako se mi to povedlo u panasoniců. I když to by se u Sennů nemělo stát díky vysoké impedanci.....
A to ,že mám na slipech Pioneer, zní od vás jako závist...... Hold někdo má a někdo ne...
ad 3500mw vs 200mw. Občas se mi stane, že mám na akci sluchny na krku a docela dost je mám vohulený (byť nevědomky). Nerad bych odpálil repro ve sluchátkách, jako se mi to povedlo u panasoniců. I když to by se u Sennů nemělo stát díky vysoké impedanci.....
A to ,že mám na slipech Pioneer, zní od vás jako závist...... Hold někdo má a někdo ne...
K te zavisti ti muzu rict nasledujici. Ver tomu, ze u me $$ nejsou problem . Jen je nehodlam vyhazovat za neco, co tu hodnotu pro me nema. Ja vse vybiram podle mezniho uzitku. Mezni uzitek musi byt vetsi nebo v nejhorsim pripade roven cene. Kdezto u Pincku je proste cena vetsi nez mezni uzitek. Z tohoto duvodu preferuji napr. mixpulty Denon.