konecne nejaka seriozna odpoved. Nejako som teraz vtesnal i odposluchy s 10" stredobasom ale predsa je to PA odposluch, ale toto je asi max. aby zase nebolo vsetko az tak natlacne ale je to len docasna nahrada.
Presne tie Pio mal spolubydla na internate
Je to klasicky bumcik, tenucky papierovy basak robi bumbum, stred vyska su delene kondenzatorom a raju cinkavo. Robene na efekt.
Nehra to nejak extra zle, ale ani dobre za tu cenu. Hlasitost vsak dosiahnu slusnu, lebo citlivost je odhadom 90dB/W.
Takto vyzera ten basak odzadu
hmmm asi si pockam na tu vistavu preto, ze asi to fakt potrebujem pocut len tak sa to vyberat neda. Kedze nepotrebujem aby mi to buralo okna ale aspon trozka hlasu by som chcel. Mam svoju predstavu, ale tazko to popisovat asi tak za malo penez malo muziky. Ale potreboval som si trozka v tom spravit obraz a v podstate si rad necham poradit.
-i zosilovac od elektrovoice q99 a mix mackie pro fx12 co sa tyka PA som si nechal poradit teda vela cital studoval, a som max spokojny. Pochopil som , ze asi si treba trozka priplatit ak chcem aby to stalo za to. V podstate hladam to najlepsie co sa vtejto cenovej kategorii da najst a som otvoreny novym moznostiam navrhom
Elektrovoice ELX115P ,q99 ,Sennheiser HD 25,Pioneer ddj sx,RCF 4PRO 8003-AS,mikrofóny shure ,Sennheiser a stale doplnujem