Reloop Terminal Mix 2 VS Traktor Kontrol S2
Reloop Terminal Mix 2 VS Traktor Kontrol S2
Ahoj, prosím o rychlou radu. Mám na výběr koupit jeden z těchto kontrolerů cena je cca. stejná. Který je lepší?
Spíš hraju v traktoru, ale chtěl bych i skretchovat - jak je na tom Traktor Kontrol S2?
Děkuji za radu
Spíš hraju v traktoru, ale chtěl bych i skretchovat - jak je na tom Traktor Kontrol S2?
Děkuji za radu
Re: Reloop Terminal Mix 2 VS Traktor Kontrol S2
jestli hrejš z traktora, tak bych šel do S2. Je to kontroler přímo pro traktor, máš plnou podporu, žádný starosti s mappingem..
Kvalitou si myslím, že na tom budou oba hodně podobně. Myslím, že oba jsou dost povedený. Jedinej rozdíl je v tom, že Terminal je dělanej primárně pro Serato, S2ka pro Traktor
Kvalitou si myslím, že na tom budou oba hodně podobně. Myslím, že oba jsou dost povedený. Jedinej rozdíl je v tom, že Terminal je dělanej primárně pro Serato, S2ka pro Traktor
2x Traktor Kontrol X1 / Traktor Audio 10 / Traktor Pro 2.6.8 || Fuckin' Hipster Techno
Děkuji za odpověď a co ten scratch - měl sem reloop jockey 2 a tam se scratchovat nedalo, bylo to citlivý jako prase....
Na Terminálech jde citlivost jogu nastavit.. Ale jak bylo řečeno pokud chceš traktor tak bych šel asi do S2.
na midikontroleru nikdy scratche nebudou ono, ze nema motorove jogy, midikontroler kterej je ma je imho akorat Numark NS7, ale ten nastavil takovou cenu, ze za ty samy prachy si koupis jety technicse, slusnej mix a traktor scratch a budes na tom mnohem lip. Pokud chces se zamerit hlavne na scratche, tak bych spis doporucil se zamerit na gramce a dvs, pokud to mas jako lehky spestreni mixu, tak je to celkem jedno a bez do S2
Tak jsem nakonec koupil S2, je to celkem povedenej Controller, jen se chci zeptat ještě na co jsou tyhle tlačítka a jak se používají, nějak mi nefungují ať s tím kroutím jak chci 

skus manual 

Výraz zkusit
Synonyma:
• vyzkoušet
• pokusit se
• zažít
• vytrpět
skousnu tak tebe
Ale díky za odpověď :wink2:
Synonyma:
• vyzkoušet
• pokusit se
• zažít
• vytrpět
skousnu tak tebe

Ale díky za odpověď :wink2:
slovenština a čeština mají jiný pravopis
ale pokus dobrý 
youtube -> Kontorl S2 layout a jeď

youtube -> Kontorl S2 layout a jeď
malá nápověda ... ten nápis SAMPLES tam není jen tak pro nic za nic 

2x Traktor Kontrol X1 / Traktor Audio 10 / Traktor Pro 2.6.8 || Fuckin' Hipster Techno
Díky moc.
Jen k té slovenštině >..
Milý příteli z východu, Československo je od roku 1993 rozdělené na dva samostatné, svrchované a nezávislé státy, pročež je mi tvá slovenská zkušenost bohužel k ničemu. :biggrin2:
Jen k té slovenštině >..
Milý příteli z východu, Československo je od roku 1993 rozdělené na dva samostatné, svrchované a nezávislé státy, pročež je mi tvá slovenská zkušenost bohužel k ničemu. :biggrin2:
děkuji za objasnění historie po roce 91 .. hned se mi bude usínat lépe...
youtube první, google druhý, forum třetí... kolikrát to tady ještě psát
youtube první, google druhý, forum třetí... kolikrát to tady ještě psát

konszpic má naprostou pravdu!! Hlavně ten youtube bývá i nejlepši, ptže to tam i s pohyblivejma obrázkama 

vidim, ze mam v tej cestine asi dost velke medzery, lebo fakt netusim co sa autor snazil povedatfeket1034 píše:Díky moc.
Jen k té slovenštině >..