Tak sem to přelouskal a vyplinulo z toho jedno mínus o kterym už jsem věděl a to že tenhle kontroler pohřbil VDJ LE jinak za tu cenu super takže když už bych kupoval tenhle tak musim pak povíšit na VDJ pro (cca 49 Eček) takže to vyjde pak cenově nastejno s tim Pio.
Xpfk píše:Ten Pio vypadá fakt hrozně, jak z chevy nebo z lega To bych se styděl někde vytáhnout
Je fakt ze som trosku sklamany ze Pioneer sa udal aj tymto smerom.
Je to, teda aspon z mojho pohladu degradacia znacky.
Na druhej strane chapem ze Pioneer si chce odhryznut z kolaca v tomto segmente kontrolerov...
Sorry za off ale po 3denní užívání Stanton SCS.4DJ sem rád že jsem si připlatil a nekoupil si ani jeden z výše uvedených kontrolerů jsem maximálně spokojen a za tu cenu se to opravdu vyplatí a to hlavně proto že to maká bez notebooku a nemusíte si připlácet za Pro verze svých DVS softíků. Jestli tu ještě nikde neni recenze na tento kontroler asi se na ni vrhnu
Neplet si DVS a Soft pre konzolu
DVS = gramce, Time Code Vinyl,zvukovka,Soft / CDJ,TC CD,zvukovka, soft
Pri konzole maš iba konzolu a soft (ak ma zabudovanu zvukovku) čiže tu sa nejedná o žiadny digital vinyl system
knoko píše:Neplet si DVS a Soft pre konzolu
DVS = gramce, Time Code Vinyl,zvukovka,Soft / CDJ,TC CD,zvukovka, soft
Pri konzole maš iba konzolu a soft (ak ma zabudovanu zvukovku) čiže tu sa nejedná o žiadny digital vinyl system
Dobře no tak sem to špatně napsal 12 let hraju jen na gramce a jediný co jsem kdy digitálního vyzkoušel byl první Final Scratch od Stantona a pořád sem zůstal věrnej asfaltu až teď kdy některý věci nevycházej na vinylu tak pořizuju (pořídil sem) Kontroler (Konzoli:) tak v tomhle oboru ještě namám takovej skill
Mne sa zdá trocha nelogicke po 12rokoch drtenia asfaltu prejst na konzolu od stantonu ked za tie peniaze si mohol mat kludne traktor scratch a10 a mohol by si hrat aj digitalne a zaroven aj cez origos vinyli a neskor pripadne dokupit f1/x1 na rozne sample a loopy. To je moj nazor
knoko píše:Mne sa zdá trocha nelogicke po 12rokoch drtenia asfaltu prejst na konzolu od stantonu ked za tie peniaze si mohol mat kludne traktor scratch a10 a mohol by si hrat aj digitalne a zaroven aj cez origos vinyli a neskor pripadne dokupit f1/x1 na rozne sample a loopy. To je moj nazor
Jasný každýho věc mě ke kontroleru vedla jediná věc a to mobilita celou svojí sbírku asfaltu sem zdigitalizovat a tedka si budu brát jen stantona a slchuchátka a ne 3 těžký kufty kde sou gramce a mix navíc k traktoru musíš mít notebook a ten sem tímto eliminoval nemám ho a ani mít nemusim