Reloop beatmix , Pio DDJ-WeGO

Diskuze ohledně nákupů aneb poraďte, co koupit...
DJSmajlo

Reloop beatmix , Pio DDJ-WeGO

Příspěvek od DJSmajlo »

Čau,

Chtěl bych se zeptat jestli nemá někdo osobní zkušenost s těmito kontrolery?

Reloop BeatMix

Obrázek

Kód: Vybrat vše

http://www.umerkura.cz/dj-a-vj-technika/digital-dj/midi-kontrolery/reloop-beatmix.html
Pioneer DDJ-WeGO

Obrázek

Kód: Vybrat vše

http://www.shop4djs.com/pioneer-5/pioneer-ddj-wego-black.html
Nikde sem nenašel pořádnou recenzi chci kontroler pro VDJ do 7000kč tak nevim jestli ušetřit nebo připlatit :)

Dík za názory

matuli

Re: Reloop beatmix , Pio DDJ-WeGO

Příspěvek od matuli »

Ak sa trosku potrapis tak tu je anglicka na ten reloop http://www.digitaldjtips.com/2012/07/re ... ontroller/

Ten Pio je dost novinka.
DENON SC2900; DN-1100; Ultrasone DJ1; M-Audio Bx5a

DJSmajlo

Příspěvek od DJSmajlo »

[quote="matuli"]Ak sa trosku potrapis tak tu je anglicka na ten reloop http://www.digitaldjtips.com/2012/07/re ... ontroller/

Ten Pio je dost novinka.[/quote]

Tak sem to přelouskal :) a vyplinulo z toho jedno mínus o kterym už jsem věděl a to že tenhle kontroler pohřbil VDJ LE jinak za tu cenu super takže když už bych kupoval tenhle tak musim pak povíšit na VDJ pro (cca 49 Eček) takže to vyjde pak cenově nastejno s tim Pio.

matuli

Příspěvek od matuli »

Ano ale k Pio mas tiez len VDJ LE pribalenu, podla mna skor ci neskor budes potrebovat PRO ... ako asi kazdy :)
DENON SC2900; DN-1100; Ultrasone DJ1; M-Audio Bx5a

DJSmajlo

Příspěvek od DJSmajlo »

Tak nakonec sem to vyřešil nákupem kontroleru Stanton SCS.4DJ a můžu říct že super věc až takhle velkou parádu jsem nečekal :)

Stay.ONE

Příspěvek od Stay.ONE »

Ten Pio vypadá fakt hrozně, jak z chevy nebo z lega :D To bych se styděl někde vytáhnout :D
2x Traktor Kontrol X1 / Traktor Audio 10 / Traktor Pro 2.6.8 || Fuckin' Hipster Techno

lukoslaf

Příspěvek od lukoslaf »

Xpfk píše:Ten Pio vypadá fakt hrozně, jak z chevy nebo z lega :D To bych se styděl někde vytáhnout :D
Je fakt ze som trosku sklamany ze Pioneer sa udal aj tymto smerom.
Je to, teda aspon z mojho pohladu degradacia znacky.
Na druhej strane chapem ze Pioneer si chce odhryznut z kolaca v tomto segmente kontrolerov...
VDJ PRO, Pioneer DDJ-ERGO, Panasonic RP-DJ300

Stay.ONE

Příspěvek od Stay.ONE »

Ono provedení asi bude kvalitní, je to přece Pio. Ale ten design je fakt děs.

Ale jak píše tady kolega lukoslaf, je pochopitelný, že se vydali i tímto směrem, ptže poslední dobou mají i levný kontrolery svůj podíl na trhu
2x Traktor Kontrol X1 / Traktor Audio 10 / Traktor Pro 2.6.8 || Fuckin' Hipster Techno

DJSmajlo

Příspěvek od DJSmajlo »

Sorry za off ale po 3denní užívání Stanton SCS.4DJ sem rád že jsem si připlatil a nekoupil si ani jeden z výše uvedených kontrolerů :) jsem maximálně spokojen a za tu cenu se to opravdu vyplatí a to hlavně proto že to maká bez notebooku a nemusíte si připlácet za Pro verze svých DVS softíků. Jestli tu ještě nikde neni recenze na tento kontroler asi se na ni vrhnu :)

lukoslaf

Příspěvek od lukoslaf »

Vies co je DVS :?:
VDJ PRO, Pioneer DDJ-ERGO, Panasonic RP-DJ300

DJSmajlo

Příspěvek od DJSmajlo »

lukoslaf píše:Vies co je DVS :?:
Digital Vinyl System :)

knoko

Příspěvek od knoko »

Neplet si DVS a Soft pre konzolu
DVS = gramce, Time Code Vinyl,zvukovka,Soft / CDJ,TC CD,zvukovka, soft
Pri konzole maš iba konzolu a soft (ak ma zabudovanu zvukovku) čiže tu sa nejedná o žiadny digital vinyl system :)
2x Pioneer CDJ-850 , Pio DJM-700, Senn HD-25

DJSmajlo

Příspěvek od DJSmajlo »

knoko píše:Neplet si DVS a Soft pre konzolu
DVS = gramce, Time Code Vinyl,zvukovka,Soft / CDJ,TC CD,zvukovka, soft
Pri konzole maš iba konzolu a soft (ak ma zabudovanu zvukovku) čiže tu sa nejedná o žiadny digital vinyl system :)
Dobře no :) tak sem to špatně napsal :) 12 let hraju jen na gramce a jediný co jsem kdy digitálního vyzkoušel byl první Final Scratch od Stantona a pořád sem zůstal věrnej asfaltu :) až teď kdy některý věci nevycházej na vinylu tak pořizuju (pořídil sem) Kontroler (Konzoli:) tak v tomhle oboru ještě namám takovej skill :D

knoko

Příspěvek od knoko »

Mne sa zdá trocha nelogicke po 12rokoch drtenia asfaltu prejst na konzolu od stantonu ked za tie peniaze si mohol mat kludne traktor scratch a10 a mohol by si hrat aj digitalne a zaroven aj cez origos vinyli a neskor pripadne dokupit f1/x1 na rozne sample a loopy. :) To je moj nazor :)
2x Pioneer CDJ-850 , Pio DJM-700, Senn HD-25

DJSmajlo

Příspěvek od DJSmajlo »

knoko píše:Mne sa zdá trocha nelogicke po 12rokoch drtenia asfaltu prejst na konzolu od stantonu ked za tie peniaze si mohol mat kludne traktor scratch a10 a mohol by si hrat aj digitalne a zaroven aj cez origos vinyli a neskor pripadne dokupit f1/x1 na rozne sample a loopy. :) To je moj nazor :)
Jasný každýho věc :) mě ke kontroleru vedla jediná věc a to mobilita :) celou svojí sbírku asfaltu sem zdigitalizovat a tedka si budu brát jen stantona a slchuchátka a ne 3 těžký kufty kde sou gramce a mix navíc k traktoru musíš mít notebook a ten sem tímto eliminoval :) nemám ho a ani mít nemusim :)

Hau :)

Odpovědět