nechcem sa opakovať, ale nedalo sa mi zmazať tému ktorú som o Ecleri pred nedávnom založil. Veľmi rád by som bol za rady od Vás, skúsených, nakolko mám moznost kupit zosilovac Ecler XPA 7000.
Má 2036W pri 4ohm bridge, a ja ho chcem práve v tomto mode vyuzivat, aby som nim krmil 2x sub osadeni Kappa 15LF, 600W/8ohm. Do buducna by som ich chcel nahradit mozno nejakymi silnejsimi RCFkami...
Ale ide o to, na tento provoz je ako stvorený QSC RMX 1850HD, ja to viem a najradsej by som kupil ten, ale neviem momentalne nikde zohnat pouzivane QSCcko, ani v CR, ani v SR

A mam moznost kupit prave spominany Ecler XPA 7000, ale nakolko niesom ziaden odbornik, tak Vas chcem poprosit o radu. Viem ze o tom zosiku asi nikto konkretne nic neviete, tak ci by ste mi aspon podla udajov na internete ohladom tohto Ecleru nenapisali, ci je vhodny alebo nieje vhodny na moje pouzite... Lebo ako ja osobne sa do udajov typu damping factor nevyznam. A takisto viem, ze odbornici, ktoru tu casto pisu rady vedia posudit kvalitu zosilovaca uz podla fotky na otvoreny zosik a jeho jadro.
Bol by som vdacny, keby ho skusite porovnat so spominanym RMX 1850HD, ktory je fakt asi najoblubenejsi a navyhladavanejsi zosik na suby.
Neviem, ja ten Ecler neviem posudit, ja sa na to pozeram len z toho pohladu, ze je to Ecler a takto renomovana znacka by hadam nevyrabala nieco co nebude dost dobre.
Ale ide o to, ci vlastne bude tento Ecler dost silny, ci bude vediet poriadne ,,kopnut,, do tych mojich subov, aby bol bass pekny a silny. A ked potom casom kupim nejake silnejsie RCFka, tak nebudem musiet zosik hned menit.
Dakujem za rady, velmi si ich vazim

tu davam link na video v ktorom je natocene jadro zosiku
http://www.youtube.com/watch?v=NyF7tvTe01A