Prosím o radu. Mám možnost koupit starší PSA 31500 za 5000,- a nebo koupit nový Behringer KM1700 za 5900,-?
Budu tím krmit ev 350w na 8 ohm a nebo sub 400w na 8ohm. Ale chci poradit co by bylo lepší....Není to pro mě jen o záruce. Spíš myslím kvalitativně. Protože ten behringer mě cenou docela "vyděsil"
EV reproboxi su celkom dobré neriskoval by som to s lacným čínskym zosilom ak sa to bude používať často povedzme aspoň raz za dva týždne. Bazárový QSC RMX1850, RMX2450 (PSA je jeho kopia pri prevádzke do 8 ohm by nemal byť problém) alebo EV Q99, prípane Q66 by bol pre to akurát aj kvalitatívne aj výkonovo, subbasy by zniesli aj silnejší zosil ako EV Q1212, PLX 3602 a pod. Ale v prípade uvedených RMX a Q** je možnosť aj dať subbasy paralelne a zosil prevádzkovať v mostiku do 4 ohm získaš sa tým nejaký ten dB naviac, 4 ohm v mostíku zvládnu kolegovia to tak bežne majú. U nových Behringeroch ich cene sa niet čo čudovať reálny výkon (RMS, FTC) je o 1/3 až 1/2 nižší než uvedené číslo preto aj tam nie je uvedené o aký výkon sa jedná - norma...