Poradte sluchadla

Diskuze ohledně nákupů aneb poraďte, co koupit...
Odpovědět
Denes

Poradte sluchadla

Příspěvek od Denes »

Zdravim cchem sa spytať ma tu niekto skúsenosti zo slúchadlami AKG K 518 LE oplati sa ich kupit aky maju zvuk atd.? dikyy :?

Denes

Re: Poradte sluchadla

Příspěvek od Denes »

po prípade ake by ste mi poradili do ceny 50-60€

longsleeper

Příspěvek od longsleeper »

Já je jednou testoval asi hodinu..dobře tlumí a mají za ty peníze slušný zvuk (zesílené basy,pro djs potřeba),a dají se složit do kapesní velikosti.V té době kdy jsem je testoval sem měl Senn. HD200 za cca 1500,-kč..ale 518ky měly "pevnější" zvuk..jakože víc in your face...na djing myslím dobrá volba. Vadilo mi,že mají kabel z obou mušlí (zavazí to při hraní),a taky myslím že to nejsou sluchátka pro lidi s velkou hlavou

johney

Příspěvek od johney »

mam 518ky, za tie peniaze maju dobry zvuk, pekna izolacia ako longsleeper napisal.
konstrukcia sa mi zda solidna, akurat ten kabel vyzera trochu labilne, ale uz som si parkrat celkom silno prislapol a stale funguju.
Btw na to ze je obojstranny sa da zvyknut :) na djing fajn, pokial ich chces mat aj na pocuvanie, tak po nejakej dobe celkom stlacaju usi.

long story short, podla mna je to za tu cenu dobra volba, nelutujem ze som si ich kupil

cruz

Příspěvek od cruz »

Doporučuju Stanton DJ PRO 2000S, zvuk je slušný (super basy), dobře sedí na hlavě a mají víc než velkou výdrž ...

Kód: Vybrat vše

http://www.disk.cz/disk/detail1.csp?!PV,8039,!PVS,8039

Odpovědět