jozef píše:takze vravis radsej kupit tieto svetla ako co som dostal tuto ponuku: Predam nasledujuce svetelne efekty: gobo prism za 100€ cena noveho na 1111.sk 153€ 2x super moon led dmx za 80€/ks cena noveho na 1111.sk 125€/ks (pri kupe oboch dam zadarmo dmx kabel na zosuladenie svetiel a stojan) dual scan led za 90€ cena noveho na 1111.sk 130€ pri kupe vsetkeho spolu cena: 300€ cely komplet je vhodny do baru ci pre dj-a nema problem osvetlit aj kulturne domy vsetky efekty su ovladane hudbou vsetko je v origo krabiciach bez skrabancov v 100% stave pouzivane len minimalne dokonca dual scan led bol pouzity len raz
A hodia sa aj hentie aj na stuzkove, rodinne oslavy?
ja si mylsim ze ak ces hravat aj diskoteky v kulturakoch tak by to bolo troska slabe, na oslavy a take veci v malych restauraciach by to stacilo, ale take 3-4 reva ti vysvietia kulturak v pohode myslim, a ked pojdes na oslavu tak zoberies 2, a preco by to nebolo aj na oslavy? sak tam je nastaveni , ma to aj display, ostrenie sosovky, a cez lepsi dmx to mozes naprogramovat ako chces