Počátek

Diskuze ohledně nákupů aneb poraďte, co koupit...
Odpovědět
wnw
Vybavení

Počátek

Příspěvek od wnw »

Čau,

být DJem beru jako výzvu, jako životní sen a nedávno jsem se na to konečně nějak více zaměřil a zjistil jsem, že to není zas tak nereálna věc. Miluju EDM v podstatě neposlouchám nic jiného a představa pouštět to ostatním v atmosféře klubu mě prostě přitahuje.

Dje bych chtěl dělat spíše jako koníček (kterému bych věnoval dost času). Chtěl bych poradit co si pořídit. Už jsme se rozhodl pro nějaky MIDI kontroller se zvukovkou. Stašně se mi zalíbila nová řada MKII od Native Instruments, TRAKTORu, vzhledově se mi líbí a hlavně mají full software. Zde jsou pak dvě varianty S2 a S4.

Chtěl bych se obecně zeptat, co je teď pro mě na trhu nejlepší, taky jestli když pořídím něco menšího třeba tu S2jku, tak jestli mě její menší možnosti nemužou později omezovat.

Váš nazor na S2, S4? Připadně na jine?

Mari

Re: Počátek

Příspěvek od Mari »

rozhodně S4, protože při budoucím rozšiřování například o F1 lze použít kanály C a D přímo na kontroleru. U S2 je toto dosti omezené.

konszpic

Re: Počátek

Příspěvek od konszpic »

S4 :-)

a offtopic: EDM je poooooořadně velký pojem a jen bych ti doporučil se pořádně zaměřit jak se v klubech hraje a hlavně co se kdy hraje.... co někdy slyšíš o půl 11té vs ve 2 ráno to je škoda mluvit :-)

Odpovědět