zdravim, chtěl bych koupit nějaké zařízení, které by pracovalo i samostatně bez pc. hraju z virtuala a mám k tomu už celkem zrušenej reloop beatmix. chtěl bych něčím nahradit a líbějí se mi all-in-one systémy od gemini, numarku či pioneeru, které jdou spojit jak s kompem, tak fungují jako samostatná jednotka.
můj dotaz je jednak na tyhle značky, jestli v těch relacích 15-25 tis. jsou nějaké výrazné rozdíly a má-li někdo s němi zkušenost. koukal jsem po Numark Mixdeck Express, Pioneer XDJ-R1 a Gemini CDMP-7000.
a pak bych se chtěl zeptat, ikdyž jsem celkem koukal všemožně, zmíněné playery jsou všechno multi i s cd. no a to cd je pro mě celkem nepotřebný a tak by mě zajímalo, jestli jsem nepřehlédl nějakou mašinu, která by fungovala bez pc, jen na usb medium, příp. paměťové karty. Hlavně z toho důvodu, že cd mechanika zabírá celkem dost místa mi příjde a využívat nebudu.
Player vs. konzole
Re: Player vs. konzole
Čau. Tak jestli se chceš držet aio, tak z těch tvých kandidátů je nejlepší ten pincek.
Co se problematiky cd mechanik týče, tak je trochu ironií, že aio bez mechaniky jsou dražší, než ty s mechanikou. Např. Denon MCX8000, nebo Pioneer XDJ-RX, případně Pioneer DDJ-RZX. Pokud ale nechceš mechaniku, byl by si ochotný se smířit se single playerama, a dodržet svojí cenovou relaci, tak bych doporučil se podívat po bazarovém páru xdj1000. Jelikož je to relativně novinka, tak se schánějí docela špatně, ale za těch 25 by si je asi sehnal.
Co se problematiky cd mechanik týče, tak je trochu ironií, že aio bez mechaniky jsou dražší, než ty s mechanikou. Např. Denon MCX8000, nebo Pioneer XDJ-RX, případně Pioneer DDJ-RZX. Pokud ale nechceš mechaniku, byl by si ochotný se smířit se single playerama, a dodržet svojí cenovou relaci, tak bych doporučil se podívat po bazarovém páru xdj1000. Jelikož je to relativně novinka, tak se schánějí docela špatně, ale za těch 25 by si je asi sehnal.