Pioneer PLX - 1000
Pioneer PLX - 1000
http://www.prodance.cz/plx-1000.html
jít do nich nebo ne ? Klasické vinyly, časem možná i dvs v kombinaci s vinyly.
p.s. vím že se dají sehnat za míň, dal jsem sem první odkaz .)
Díky za odpovědí.
jít do nich nebo ne ? Klasické vinyly, časem možná i dvs v kombinaci s vinyly.
p.s. vím že se dají sehnat za míň, dal jsem sem první odkaz .)
Díky za odpovědí.
Deep house / Progressive
Re: Pioneer PLX - 1000
nevím za kolik jsou k mání jinde ale já bych volil nejvyšší model Stanton/Reloop/Numark, budeš platit 40% z týhle ceny a vnitřek je uplně stejnej, (všecko je to OEM verze) jen ta nálepka halt nebude "pio" 

co se týká Stantonů, dlouhou dobu jsem pošilhával po ST 150 nebo STR 150. Ohledně nich jsem zase četl pár reakcí že se jich lidi rychle zbavují. Bohužel co člověk to názor a pak si vyber)
Deep house / Progressive
tak to víš no, nesmrtelnou výdrž jako Technics samozřejmě ty Stantony nemaj, ale jsou to kvalitní kousky, to zas jako jo, cena je příznivá a nabízí funkce které se hodí. Vtip je v tom, že to stejné je v tom Pioneeru, takže pokud ses někde dočetl, že se někdo rychle zbavuje těch Stantonů, tak za pár let bude stejná situace i s těmahle Pinckama 

- kitemonkee
ale nezbavují, sleduj bazary a ne blbosti co kdekdo píše. z těch "Hanpin" OEMek jsou právě ty 150ky asi nejlepší.Balamb píše:co se týká Stantonů, dlouhou dobu jsem pošilhával po ST 150 nebo STR 150. Ohledně nich jsem zase četl pár reakcí že se jich lidi rychle zbavují. Bohužel co člověk to názor a pak si vyber)
PLX je samozřejmě jako většina Pio věcí hodně předražená záležitost, kvalita určitě nezodpovídá ceně, navyše nikdo neví jakou to má trvanlivost.
jestli gramce potřebuješ tahat venku, tak jedině Technicsy - klidně i ojeté.
když je chceš jenom na domácí použití, tak buď ty 150ky od Stantonu, nebo TTX (bacha, ne TTX1) od Numarku.
ja na nich hravam v jednom klube, hra sa na nich dobre, a zatial slapu bez problemov, kúpi by som sa nebal 

U toho Pioneera jsem si říkal jestli to není trochu moc a toho Stantonu jsem se trochu bál. Pravda že situaci na bazarech nesleduju nějak podrobně, tak jsem dal spíš na forka. Druhá věc je ta trvanlivost. Ty gramce neprověřil čas tak těžko říct no. Technicsy bych nejradši, ale když už tak chci dva stříbrné, pokud možno nedoškrábané jak ... ale většinou je to raketa. Není problém vidět nabídku dvou za 45 tisíc, což je mimo moje možnosti a u dobře vypadajících za např. 20 tisíc si říkám co je na nich špatně když stojí "jen" 20 
V každém případě jsem moc rád za odpovědi

V každém případě jsem moc rád za odpovědi
Deep house / Progressive
Já bych se nebál ani těch Reloopů. Řady RP 7000 nebo RP 8000 se řadí mezi špičkové gramce, já osobně mám starší RP 6000 z druhé ruky a nemůžu si je vynachválit za tu cenu. Reloop už je s kvalitou výrobků úplně někde jinde než tomu bylo před léty. Jak už bylo napsáno výše, ty střeva jsou takřka stejná takže u toho Pincka bys fakt platil jen za značku. 

2x Reloop RMP 3 Alpha+2x Reloop RP 6000+Reloop RMX 40 DSP+Technics RP-DJ 1210+NI Traktor Scratch A6
Hardstyle/Hands Up!/Happy Hardcore
Hardstyle/Hands Up!/Happy Hardcore
Balamb: Pioneer, Stanton, American Audio, Reloop, AudioTechnica, OmniTronic, Akiyama, KAM a dalsie su ten isty gramofon len ma na sebe iny nazov vyrobcu. Su to tzv Super OEM gramofony, tak ako napisal Kitenmonkee, od firmy Hanpin, ktora ich vyraba v cine
. Takze je jedno co kupis. Ak mozem odporucit, vyber si tu, ktora ma zabezpeceny najlepsi servis.
Len take male info naokraj... min rok som pre klienta zhanal ramienko na PLX1000 a cena priamo z Pioneer servisu bola 420,- EUR !!!

Len take male info naokraj... min rok som pre klienta zhanal ramienko na PLX1000 a cena priamo z Pioneer servisu bola 420,- EUR !!!
Salatech (http://www.salatech.sk) / https://www.facebook.com/salatech / predaj a servis techniky pre DJov / Autorizovany predaj a servis Innofader
djtwister píše:Já bych se nebál ani těch Reloopů. Řady RP 7000 nebo RP 8000 se řadí mezi špičkové gramce, já osobně mám starší RP 6000 z druhé ruky a nemůžu si je vynachválit za tu cenu. Reloop už je s kvalitou výrobků úplně někde jinde než tomu bylo před léty. Jak už bylo napsáno výše, ty střeva jsou takřka stejná takže u toho Pincka bys fakt platil jen za značku.
Právě Reloopa jsem kupoval před cca 6 lety a během roku a půl šel do kytek. Nedržel rychlost, špatný kontakt u šroubování headshellu, takže aby gramec hrál na oba kanály musel jsem nasazovat headshell několikrát a příšerná zpětná vazba z vibrací. Podobně jsem to měl i před dlouhými lety s Omnitronicem, tak ve mě konkrétně tyhle dvě značky nevzbuzují zrovna důvěru ale věřím že se výrobci posunuli o velký kus dopředu a pochopili že "šajsky" nikdo nechce a musí dělat kvalitu aby se udrželi v sedle. U Pioneeru jsem se bál přesně toho co říkáš: "placení za značku" a já nejsem z dámiček co musí mít doma věci jen kvůli značce

Deep house / Progressive
No pěkně drahý servis jen co je pravdaVenti píše:Balamb: Pioneer, Stanton, American Audio, Reloop, AudioTechnica, OmniTronic, Akiyama, KAM a dalsie su ten isty gramofon len ma na sebe iny nazov vyrobcu. Su to tzv Super OEM gramofony, tak ako napisal Kitenmonkee, od firmy Hanpin, ktora ich vyraba v cine. Takze je jedno co kupis. Ak mozem odporucit, vyber si tu, ktora ma zabezpeceny najlepsi servis.

Deep house / Progressive
Denon VL12, cena 699USD v prodeji od května

http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
Tak ja mam zhruba rok RP 6000,verim ze doma mi vydržia dlho pri mojom "hobby" hrani,no ak by som mal eura na viac,tak si jednoznacne kupujem Technics,skusenosti s Technicsom sice nemam,no ani mat nemusím....Vačsina Djov a klubou ma Technicsi,su to legendy a legendami sa nestali len tak pre nič zanič.......... Ameno 

2 x Reloop RP 6000, Denon dnx1600, Traktor Scratch Pro, Traktor X1 mkII, Urbanears Zinken,2x Krk Rokit 5G3
Moc všem děkuju za odpovědi a názory. Pomohli jste mi trochu se zorientovat 
Hezký den
B.

Hezký den
B.
Deep house / Progressive
steef:ON píše:Tak ja mam zhruba rok RP 6000,verim ze doma mi vydržia dlho pri mojom "hobby" hrani,no ak by som mal eura na viac,tak si jednoznacne kupujem Technics,skusenosti s Technicsom sice nemam,no ani mat nemusím....Vačsina Djov a klubou ma Technicsi,su to legendy a legendami sa nestali len tak pre nič zanič.......... Ameno
Právě ty eura navíc no

Deep house / Progressive