Tužší knoby třeba osobně vítám, navíc oni se po čase používání trochu povolí.
Slabší zvuk do sluchátek v tomto případě záleží na impedanci sluchátek, kdy to výstup nemusí dostatečně nakrmit, ale s jinými sluchátky to může být OK. Všeobecně ze všech věcí od Reloopa jde poměrně silný zvuk oproti ostatním značkám.
Crossfader na všech těchto levných kontrolérech není primárně určen na scratch, ale spíše na mixování přechodů, tyto kontroléy jsou zkrátka určeny na "diskošku".
Já bych šel osobně do DDJ-SB2, ty ovládací prvky vydrží více než u konkurence, není vůbec nic neobvyklého, že Reloopa hodí do batohu nebo igelitky a než s ním dorazíš na akci, tak zjistíš že si cestou ohnul šalve, když je to po několikáté, tak ji klidně zlomíš a můžeš to jít zahodit.
Pioneer lze navíc použít i na Androidu, takže někdo kdo kašle na kvalitu zvuku (většina), tak jen vyndá mobil z kapsy, připojí kablíky
a nemusí se tahat s počítačem.
Pioneer DDJ-SB x Numark Mixtrack PRO III
Re: Pioneer DDJ-SB x Numark Mixtrack PRO III
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
Re: Pioneer DDJ-SB x Numark Mixtrack PRO III
AZU: Je to nesmysl, zkuste si zahrát na "profi" gramcích nebo cd playerech a téhle konzoli si vysměješ. Hrával jsem dříve na gramcích, takže to srovnání mám, jasně, stálo to a stojí to úplně jinou cenu, ale nečekal jsem takový shit. A pokud mixuješ bez syncu, tak potřebuješ slyšet do sluchátek pořádně. Mě to jako tebe vůbec nepřesvědčilo, ba naopak hrozně zklamalo. Je to fakt pro děcka.