Pioneer CDJ 850 - K

Diskuze ohledně nákupů aneb poraďte, co koupit...
Odpovědět
konszpic

Pioneer CDJ 850 - K

Příspěvek od konszpic »

INTRODUCTION PROMO video

Nový player od Pioneeru CDJ 850k - snad bude brzy více informací, já co tam asi tak z videa poznám je slip mode (cca 1:15), podpora RB (samozřejmost) ovšem asi ne LINK, sdílení do 2playerů z 1 zdroje a určitě i mnoho dalšího - ?? hid ?? (midi určitě..)
Uvidíme co bude za info, snad dají brzo víc

stopo

Re: Pioneer CDJ 850 - K

Příspěvek od stopo »

to iste co doterajsi cdj 850 len v inej farbe

konszpic

Příspěvek od konszpic »

Máš recht to mě nenapadlo a už jsem to i našel -> delete topic

djfelixus

Příspěvek od djfelixus »

CDJ-850-K a CDJ-350-S - dvě nové barvy

Pioneer vychází vstříc nárokům některých DJů a vydává dva nové modely označené jako CDJ-850-K a CDJ-350-S, které se liší od svých původních verzí jen barvou. U CDJ-850 se jedná o novou černou a u CDJ-350 o stříbrnou. Nové verze tak lze napasovat k mixážním pultům se stejnou nebo podobnou barvou. Jde tedy jen o módní změnu, veškeré funkce přehrávačů zůstávají naprosto stejné.

http://www.freedj.cz/clanky/technika/17 ... nove-barvy
www.djfelixus.cz |Official site
www.freedj.cz |Skutečně svobodní DJové

Majky_mike

Příspěvek od Majky_mike »

Osobně si myslim, že prodejnost 850 by to o dost zvednout klidně mohlo... mnoho lidí (kterým by 850 stačila) si kupují 900 nebo starou 1k jen kuli té hnusné "lowend" šedivé.

Otázka je, jestli to je dobře. Já bych uvítal, kdyby se LINK dostal i do LOWENDů. Nemusel bych všude tahat CDJ 2000.

Azu

Příspěvek od Azu »

mně by stačilo kdyby to umělo sdílet přes USB jeden flash disk
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

Majky_mike

Příspěvek od Majky_mike »

Azu píše:mně by stačilo kdyby to umělo sdílet přes USB jeden flash disk
Myslim, že LINK se brzy dočkáme i u modelů pod CDJ 900. Hádám, že by ho mohl mít i nástupce současné CDJ 350.

Spíš si myslim, že u LINK je škoda toho, že ten standard úplně nevyužili... proč po LINK nefunguje i MIDI, proč mam zapojovat digitální výstup CDJ 2000 do DJM 2000, když už zapojuju link? O to víc je to divnější, že v tom protokolu možnost nízkolatenčního mnohavrstvého přenosu audia je.

Řekl bych, že to v DJM původně i mělo být... jen pak někdo přišel s tím, že DJM 900 nebude mít hub a dotykovej display (takže by se přiřazování k faderům hodně komplikovalo), takže se to SW zablokovalo.

Teď jsem četl i krásnou spekulaci, že Pioneer plánuje nějaký Link PRO, hlavně v souvislosti s videem. Takže je pak fakt možné, že celá příští generace playerů LINKem vybavena bude. Playery přijdou o USB a Recordbox SW pak bude i základním centrem, které do PC dostane MIDI. USB disk se pak strčí buď do PC s RB SW nebo do nějakého speciálního Pioneer krabičky, která v sobě bude mít USB a vstup na SD karty. A stejnou funkci budou mít i nějaké nové mixáky levnější třídy (USB a SD pro LINK). Zní mi to i docela logicky, protože by si k levnému playeru pioneer každý musel pořídit Pioneer mix.

Mno a poslední LINK spekulace s LINK PRO je vůbec dost divoká. CDJ 2000 a DJM 2000 má být údajně i náhradou za DVJ 1000 a SVM. Pouze se k nim po Link připojí "nějaká krabička", ze které bude rovnou video výstup.

Možná by to i vysvětlilo proč má údajně CDJ 2000 i vlastní HW video MPEG dekodér a DVD mechaniku (přehrávání video DVD a jejich stream po LINK?) a taky H.264 IN/OUT HW dekodér (stream z LINK do playeru pro zobrazení video náhledu?). H.264 dekodér je prý i v DJM 2000. Když jsem tuhle informaci četl tak jsem si hned říkal, že musim někdy CDJ a DJM 2K rozdělat a mrknout se na to, jestli to je pravda. Kdyby byla, tak by to bylo asi jediné logické vysvětlení. DVJ ani SVM se už fyzicky nějakej pátek nevyrábí, možná se čeká na doprodej. Dnes prodávané kusy SVM mají desku vyrobenou v roce 99, to už nějakej pátek je.

Odpovědět