Ahojte,
Rad by som poprosil bližšie info a teda rady ohľadne skúsenosti týchto modelov.
Nemám odohratu ani minútu a rad by som začal. Hudbu by som chcel mixovat hiphop a chillout + bars co príde pod rukou (scratche, efekty atd...)
Otázka ďalšia je: nakoľko som odostal aj odporučenie, nech si kúpim ns6 že to zvládne to iste, tak teraz neviem :/
Ďakujem za všetky rady a odpovede!
Numark ns7fx vs. V7
-
Re: Numark ns7fx vs. V7
Jediny rozdiel medzi ns7fx/V7 a NS6 je ten,ze NS6 nema tociace taniere(pohanane elektromotorom ako gramce),cize pokial to nepotrebujes,staci ti aj NS6.Jednak je lacnejsi a ma stvorkanalovy mixpult+obidve efektove jednotky su priamo na kontrolery.A ak by si chcel,NS6 mam na predaj
.

Numark NS6+Acer Aspire 6920G+Sennheiser Adidas HD 25-1-II
Veď práve rozmýšľam co kúpiť, nakoľko chcel som typické gramce, tak hľadám niečo najbližšie, no a toto som našiel ako jedine co by mi padlo do oka... Je veľmi malo popísané o tych modeloch, tak preto sa pytam na co sa len bude dat. Prečo predávať ns6?
-
Nebaví ma to s ním.Začínal som na gramcoch a akosi si na konzolu nemožem zvyknúť,chýbajú mi práve tie točiace taniere
.S konzolou je to aspoň pre mňa,také nemastné neslané.čiže sa chcem znova vrátiť ku gramcom a vinylom.

No posledné dva kusy v7 z thomannu sú uz na ceste a X5 mixak za dverami
Neviem sa uz dočkať, dúfajúc že mi to sadne a budem spokojny 

-
To už si si mal radšej priplatiť a kúpiť Denon DNS3700/3900,V7 sa mi zdajú drahé,s malým tanierom a bez CD mechaniky.Ale hadam ti sadnú,nie ako mne NS6
.škoda že to človek musí kúpiť,aby zistil,že mu to vlasne nesedí
.

Tak priplatiť 200 na kus je dosť, lebo v konečnom dôsledku to robi 400 a na to že si kupujem prvý krát nejakú takúto hracku, tak dúfajúc že to bude stačiť a budem vedieť ako na to, no a ak nie tak 1500 v kosielectroSHOCK píše:To už si si mal radšej priplatiť a kúpiť Denon DNS3700/3900,V7 sa mi zdajú drahé,s malým tanierom a bez CD mechaniky.Ale hadam ti sadnú,nie ako mne NS6.škoda že to človek musí kúpiť,aby zistil,že mu to vlasne nesedí
.

Proc sis vlastne nekoupil rovnou gramce? Ze za cenu tech 2 V7 by si mel Technicsy v slusnym stavu + serato/traktor
...ani neviem, kontroler mi príde viac univerzalnejsi na robenie blbostihoncka píše:Proc sis vlastne nekoupil rovnou gramce? Ze za cenu tech 2 V7 by si mel Technicsy v slusnym stavu + serato/traktor