Novy vs stary...
Novy vs stary...
ahoj,13 let jsem mimo a ted se tak trosku vracim k hrani. shanim mixpult do 5000. mam moznost koupit starsi Vestax VMC-180 za 4000,otazka je jestli je za tyhle penize uz neco lepšiho. chci to k SL 1210mk 2 ktery mam uz par let. a taky jaky gramec k Technicsu,kupovat neco nove (co?) nebo shanet dalsi tečko ? budu hrat tak jednu ofic.akci ročne a jinak doma a uzavreta spolecnost v baru...ten Vestak jsem skousel a vse funguje jak ma. dekuji.
Re: Novy vs stary...
urcite si kup dalsiho Technicse, akorat asi budes mozna mit problem sehnat jednoho, ze se vetsinou prodavaj po 2 kusech, novej mix do 5k ti nedoporucim, ze podle me ma jit min do Pioneer DJM250 nebo Allen&Heath Xone 22 ktery stojeje cca 7500, ten vestax je zvukove v pohode i vydrzi, akorat me kdyz jsem na nem hral strasne sralo, ze ma mezi v ejskovou korekci a gainem balanci a jak clovek neni na to zvyklej, tak obcas se mu stane ze misto vejsky krouti balanci
tak dik za rady,ten Vestax zřejme koupim,ikdyž jsem koukal po novych beirngerech za bura ale nechvalite je moc.
jinak jsme k Tečku narazil na tohle
http://www.phono.cz/cs/katalog/ps-dj9000/
co vy nato ?
jinak jsme k Tečku narazil na tohle
http://www.phono.cz/cs/katalog/ps-dj9000/
co vy nato ?
nevim sony gramec jsem nikdy v ruce nemel ani jsem neslysel o nikom ze by ho mel, do takhle staryho bych sel jedine do T
no budu hledat Technics ale zatim nic moc po bazarech,vraky... jinak ty mas T ? co tam maš za přenosku ? ja mam Ortofon Night
Club,tak jsem to koupil ale nejak podivne hraje,jakoby plechovy zvuk.
Club,tak jsem to koupil ale nejak podivne hraje,jakoby plechovy zvuk.
Mam T, prenosky mam modry DJ-S, nightcluby nejsou dobry na domaci hrani, protoze maji elipticke hroty, ktery mnohem vic ojizdeji desky a taky jehly moc nevydrzi, maji o trosku lepsi zvuk na vyssich frekvencich, ale to stejne na zvukovym vybaveni 99% ceskych klubu neuslysis, jestli to ma plechovy zvuk, tak musis si seridit rameno, jinak doporucuju ti k tomu koupit jestli mas rad svoje desky jeste sfericky hroty (jestli mas nightclub MK1 tak DJ-S, jestli MK2 tak Q-bert) a ty nightcluby vytahovat jenom kdyz jdes hrat nekam na vetsi akci, kde bude dobrej zvuk