Čauec, už jste mi poradili s výběrem MIDI, teď už je na čase i po finanční stránce vybrat aparát:)
Co říkáte na toto?
http://www.electronic-star.cz/Kompletni ... i29535.htm
Počítám s hraním v místnostech velikosti tenisového kurtu cca.
Myslíte, že to bude hrát dobře???
Dík za jakýkoliv názor
Není to šunt? přece jen ta cena...
Není to šunt? přece jen ta cena...
AlohaTEKK
Re: Není to šunt? přece jen ta cena...
Do maleho clubu snad...ale nepočítej s buh ví jakou kvalitou.... a hlavně výdrzí...tyto sety jsou většinou z docela nekvalitních součástek..
z electronics star ( predým sa to volalo elektrovýhodne) som si objednal pasívny set ibiza 600 ked mi konečne došly domom a zapojil som ich na zosík tak aj pri dosť malom vybudení to už chrapčalo... nehralo to vobec pekne a čisto. Potom som sa pozrel dnu a zistil som že aj bassreflex je puknutý.
Potom som to v 7dnovej lehote posla spať nech mi vrátia peniaze.
asi 3a pol týždna im to trvalo pričom zákonna lehota je 14dní...
Na maily ani neodpovedali a telefón zdvíhali málokedy.....
Moja skúsenosť s týmto shopom
Potom som to v 7dnovej lehote posla spať nech mi vrátia peniaze.
asi 3a pol týždna im to trvalo pričom zákonna lehota je 14dní...
Na maily ani neodpovedali a telefón zdvíhali málokedy.....
Moja skúsenosť s týmto shopom
2x Pioneer CDJ-850 , Pio DJM-700, Senn HD-25
JE TO ŠUNT !!!
Vždy když normální elektro najednou prodává DJ Systém apod. tak je někde chyba. Zvuková technika se prostě v Electrowordu, Conradu apod. Nekupuje.
Dám ti dobrou radu:
1. pročti si forum www.prodance.cz
2. kup si Bazarový Megaton EM151, nebo něco podobnýho (bedny kolem 10 000 kč), k tomu si kup nějakej rozumnej zesík Tapco, EAW, QSC,..
Dostaneš se na podobnou cenu jak u této srajdy, a ten zvuk a výkon bude úplně někde jinde.
Případně za tu cenu v pohodě seženeš 2x aktivní RCF ART 310 A (Sám používám, a akce do 100 lidí / menší sály to uhraje krásně. Až došetřím a koupím pod to konečně sub, tak to bude pecka...
PS: Ještě jednou - Nekupuju neznámý značky !!! Zaprvé vyhodíš peníze, a za druhé budeš za vola
Vždy když normální elektro najednou prodává DJ Systém apod. tak je někde chyba. Zvuková technika se prostě v Electrowordu, Conradu apod. Nekupuje.
Dám ti dobrou radu:
1. pročti si forum www.prodance.cz
2. kup si Bazarový Megaton EM151, nebo něco podobnýho (bedny kolem 10 000 kč), k tomu si kup nějakej rozumnej zesík Tapco, EAW, QSC,..
Dostaneš se na podobnou cenu jak u této srajdy, a ten zvuk a výkon bude úplně někde jinde.
Případně za tu cenu v pohodě seženeš 2x aktivní RCF ART 310 A (Sám používám, a akce do 100 lidí / menší sály to uhraje krásně. Až došetřím a koupím pod to konečně sub, tak to bude pecka...
PS: Ještě jednou - Nekupuju neznámý značky !!! Zaprvé vyhodíš peníze, a za druhé budeš za vola

Pio CDJ 400, Numark FX 5000, APC20, Senn.HD25/HD215, ART 310A,
sorry, ale tak tahle hudební sestavička mě rozesmála!!!
DDDDDDDDDDD
Tohle kvalitně neozvučí ani bar natož nějakej větší prostor!
DDD

Tohle kvalitně neozvučí ani bar natož nějakej větší prostor!

HUH, tenisovy kurt ma 260m/2 tj cca 500 lidi, do takovyho salu bych tahl min 4kW, kdyby se ocekavalo ze to bude zaplneno, tak klidne i 8kW. Konkretni sestavu napr tohle http://www.thomann.de/cz/db_technologie ... system.htm