Ahoj nemáte někdo zkušenost s nakupováním zboží z ciziny na podobných inzerátech, jako je tento? http://kurzy-skolenii-sluzby.okbazar.cz ... M-800-.php
spojil jsem se s tou osobou i pomocí facebooku, ale ty ceny se mi zdají velmi nízké, až se mi to zdá podezřelé, protože za 1300 euro 2x CDJ 1000mk3, DJM-800 a sluchátka HDJ 2000 se mi zdá opravdu málo a bojím se že mi místo vybavení nepřijde nic a dám peníze zlodějům. Platba se provádí pomocí bankovního převodu a zboží je údajně dopraveno do 3 dnů od transakce a na zboží se stahuje 2 roky záruka. firma má i registr, ale nikde na internetu jsem nenašel recenze a ani nemají svůj Eshop. Děkuju za brzkou odpověď
Nákup zboží z ciziny
Re: Nákup zboží z ciziny
Tak ako ti poviem ten istý inzerát bol aj na slovenskej inzercií a bol to fake je to podvod ak nemáš originál eshop poprípade to není dôveryhodný predajca tak by som to radšej nebral
Zvuk: 2xRCF ART 712A-MKII, DB Technologies SUB18D, 2x Pioneer CDJ900, Numark iM9 (už čoskoro vymeníme)
Kopec káblov, predlžovačiek a tak :D
Kopec káblov, predlžovačiek a tak :D
dle ty ceny ocividne podvod, jinak snadno to odhalis, ze se ozves s tim, ze si pro to prijedes osobne a zaplatis cash, pokud budou delat mrtvyho brouka - podvod
rozhodně nedoporučuju!!!!