Je zamerany (primarne) na strih a mix. Pravdou je, ze za posledneho pol roka dost makli na midi, dokonca v mnozstve aspektov predbieha vsetky ostatne daw-y s ktorymi som prisiel do styku, ale niektore zasadne veci, ako napr. automatizacia a vseobecne veci okolo automatizacie a routingu CC su trosku oser.
No a potom je tu druhy aspekt - nema ziadne nastroje. Pre mna to uz teraz neni ziaden problem, ale do zaciatku je to podla mna hrozny oser. Zacinat s muzikou a este aj studovat co kupit/nakradnut, aby som na tom mohol zacat skladat ...
Na jeho obranu ale poviem, ze aj napriek tomu je to najpremakanejsi daw a momentalne pre mna nevidim rozumnu alternativu. Mozno to bude casom Bitwig, pokial to nie je projekt v style 'Cesky sen' .
Nákup pro začátečníka
-
Re: Nákup pro začátečníka
V tom případě doufám, že jsi si nikdy nekoupil nic třeba u Alza.cz, MALL.CZ nebo kasa.cz. A stejně k tomu přistupuješ i ve všech ostatních oblastech života.cruz píše:honcka: protože podporuješ zahraniční ekonomiku, místo českých firem, který to v téhle době opravdu potřebují ...
Re: Nákup pro začátečníka
Osobně taky nakupuji u Thomanna, protože má lepší ceny a hlavně přístup, se kterým se u většiny českých prodejců NESETKÁŠ. To se týká jak nákupů, tak reklamací. České firmy by se měly od nich učit, jak přistupovat k zákazníkovi. Co mě rozsekalo nejvíc, byla jedna reklamace. Napsal jsem e-mail, do 24 h přišly instrukce a nálepka na balík. Věc jsem zabalil, hodil na poštu, během 3(!) pracovních dní přišla odpověď + oznámení o zásilce zpět. Která česká firma nabízí takový servis? Ještě platíš za odeslání balíku k prodejci (dle obch. zákoníku bys něměl mít dodatečné náklady s reklamací) a hlavně si dávají na čas. A objednávky? Já čekal na jednu věc 8(!) měsíců. Takže si myslím, že náš trh kazí neseriózní firmy a ty slušné díky nim přicházejí o kšefty, protože si danou věc zákazník koupí jinde, kde jde vše bez problémů. Nakupuji techniku jak u nás, tak v Německu, podle toho jak se mi to hodí (především cenově).
2x AA CDI 300 MP3, AA QD5-MKII, 2x Akiyama K2, the t.bone IEM 100