Ahojte potreboval by som poradiť pri kúpe mixpultu. Mám club s kapacitou cca 800 ľudí. Vačšinou sú tam komerčné diskotéky, ale raz do mesiaca mávame veľkú akciu, kde treba interprétov nazvučiť, aby im nepískali mikrofóny a aby ten zvuk bol na profesionálnejšej úrovni. Povedzme, že aspoň 4 x mikrofóny, saxofón, husle, dáka gitarka a bicie. Odposluchy pre speváka aj DJa. Nevyznám sa v mixpultoch našiel som tento, ale fakt neveim či je ten správny. Ďakujem za pomoc.
https://www.muziker.sk/soundcraft-efx12
Mixpult na ozvucenie Kapiel, Interprétov v Clube
Re: Mixpult na ozvucenie Kapiel, Interprétov v Clube
Na to co si pisal ze potrebujes zapojit je tento pult na hrane (obsadenych 11 kanalov ) odporúčam minimálne 16 kanálovy pult, Soundcraft je fajn, aj my sme používali ale 32 kanálový a nikdy žiaden problém s ním
Riešil som podobnú dilemu, voľba padla na Yamaha MG16XU.... stojí síce o nejakých 150€ viac v muzikeri, no má 4 aux vstupy, je to 16 kanál, síce 3 pásmovú korekciu, 24 zabudovaných efektov.
Nie že by som bol zástanca, ale porovnával som si Soundcraft EPM, EFX, Signature + RCF Lpad 16CX USB a túto Yamahu... ako som už písal, zvíťazila Yamaha.
Aj predajca v Muzikeri mi ju odporúčil no skôr sa ma opýtal či som šiel rovno len pre to alebo som aj porovnával, povedal mi postrehy, ktoré ako funguje, čo sa často reklamuje(aké pulty) až tak mi to predal. Takže tak no
Nie že by som bol zástanca, ale porovnával som si Soundcraft EPM, EFX, Signature + RCF Lpad 16CX USB a túto Yamahu... ako som už písal, zvíťazila Yamaha.
Aj predajca v Muzikeri mi ju odporúčil no skôr sa ma opýtal či som šiel rovno len pre to alebo som aj porovnával, povedal mi postrehy, ktoré ako funguje, čo sa často reklamuje(aké pulty) až tak mi to predal. Takže tak no

Zvuk: 2xRCF ART 712A-MKII, DB Technologies SUB18D, 2x Pioneer CDJ900, Numark iM9 (už čoskoro vymeníme)
Kopec káblov, predlžovačiek a tak :D
Kopec káblov, predlžovačiek a tak :D
Okay tak radšej 32 kanalový. Ešte ma zaujíma či je lepší analógový, alebo digitálny?
Dr. etker, urcite digital. Uz len kvoli presetom a eq a efektom a kompresoru.. netreba k tomu uz dalsie zariadenia. Kapela s nejakym setupom sa nazvuci, ulozi a ked pride nabuduce, len sa otvori tento preset a mozu hrat.
Mimochodom, ja mam svoju digitalnu Yamahu 01v96v2 volnu aj s kufrom a aj by som ju pustil do sveta, mam k nej spraveny aj custom multiparovy kabel aka parak. Ak by si mal zaujem o viac info, prosim spravu alebo email na lubo@salatech.sk
Mimochodom, ja mam svoju digitalnu Yamahu 01v96v2 volnu aj s kufrom a aj by som ju pustil do sveta, mam k nej spraveny aj custom multiparovy kabel aka parak. Ak by si mal zaujem o viac info, prosim spravu alebo email na lubo@salatech.sk
Salatech (http://www.salatech.sk) / https://www.facebook.com/salatech / predaj a servis techniky pre DJov / Autorizovany predaj a servis Innofader
Pokud to děláš jednou do měsíce v klubu pro 800 lidí, tak bych to řešil člověkem, který přijede se svým vybavením, pokud máš nějaký schopný PA, tak tě to ani nevyjde tak draho.