Mix na house music
Mix na house music
Zdravim, přemýšlim nad celym mixem od pioneera buď 850 nebo 900 ale nechce se mi vyhazovat tolik peněz. Nebyla by tu nějaká levnější náhrada na hraní housu ?
-
Re: Mix na house music
No tady s těma určitě nešlápneš vedle,ale potřebuješ opravdu 4 šavle ? Pokud nechceš vyloženě mixák do klubu,ale jen na zkoušení doma a občas na party z dvou cd playerů nebo gramofonů, tak ti dost dobře poslouží třeba djm 250 .Sice bez efektů, ale za čtvrtinu ceny...
Jestli chceš čtyřkanál tak RMX-40 DSP od Reloopu je taky dobrá volba, není sice tak odolný jako Pioneery, ale jinak dobrý.
ten reloop v žiadnom prípade! Je to šmejd,dutý plechový zvuk,hrozné EQ, šmejdový predzosil aj na slúchadlá. Možno ty si s ním spokojný,ja som na ňom raz musel hrať a stačilo mi.
si na dvoch hranách...jedno z tych najdrahsich a druhe z najlacnejsich ...treba hladat nieco medzitym ...napr. DN-X1600 od Denonu, neradim preto, lebo sam ho mam, no su to fakt dobre pulty
Denon 2x SC3900, DN-X1700, MacBook Pro 13" i5, NI X1 mk2, HD25-II
A tohle jsi kde slyšel?? jsou lidí který ti řeknou že reloop hraje dokonce líp než pioneer, za mě je zvuk téměř srovnatelný a že jsem za 19 let hraní nějaký mixy slyšel.piatro píše:ten reloop v žiadnom prípade! Je to šmejd,dutý plechový zvuk,hrozné EQ, šmejdový predzosil aj na slúchadlá. Možno ty si s ním spokojný,ja som na ňom raz musel hrať a stačilo mi.
a co kdybych koupil něco použitýho ? máte s tim někdo zkušenosti ?
No ja som mal tiez raz moznost hrat na tom reloope a povedal som ze never more , to bol strach a hruza ten mix ...marquee píše:A tohle jsi kde slyšel?? jsou lidí který ti řeknou že reloop hraje dokonce líp než pioneer, za mě je zvuk téměř srovnatelný a že jsem za 19 let hraní nějaký mixy slyšel.piatro píše:ten reloop v žiadnom prípade! Je to šmejd,dutý plechový zvuk,hrozné EQ, šmejdový predzosil aj na slúchadlá. Možno ty si s ním spokojný,ja som na ňom raz musel hrať a stačilo mi.
pio tiež nie je žiadna sláva.
zapoj na ten istý sound A&H, Vestax, Urei a ver mi,že všetky položia do smútku ten vychvaľovaný pájonír.
Možno sa dá ten reloop porovnať zvukovo s djm600,ale EQ má oveľa horší.

Možno sa dá ten reloop porovnať zvukovo s djm600,ale EQ má oveľa horší.