zdravim, chcel by som poprosit o pomoc pri rozhodovaní medzi midi kontrolerom
Vestax vci300 alebo Numark N4..
Cena vestax vci300 - 300 € cca 7 340 CZK pouzivany v bezchybnom stave...
Numark N4 čisto nový...
dakujem za odpoved
midi kontroler Vestax vci300 alebo Numark n4
Re: midi kontroler Vestax vci300 alebo Numark n4
Já, jakožto vlastník N4 ti ho samozřejmně doporučuji.
Ale záleží jenom na tobě jak se rozhodneš. Nevím, co od něj očekáváš v budoucnu.
U N4 je pro mne důležitý - simetrický XLR výstup (důležizý na velkých akcích)
-DVS - time code
-4 kanály
-Analogový mix
-Spolehlivost na akci (aby vydržel hrát v kusu 8 hodin bez sekance)
To vše pro mne N4 splňuje.

Ale záleží jenom na tobě jak se rozhodneš. Nevím, co od něj očekáváš v budoucnu.
U N4 je pro mne důležitý - simetrický XLR výstup (důležizý na velkých akcích)
-DVS - time code
-4 kanály
-Analogový mix
-Spolehlivost na akci (aby vydržel hrát v kusu 8 hodin bez sekance)
To vše pro mne N4 splňuje.

http://www.coupledjs.cz , Numark N4 , HP Compaq 6720s 4GB RAM
diky moc za odpoved, dost mi to pomoze...do teraz som bol rozhodnuty pre vestax koli kvalite a cene, ale tieto veci mi opat prehodili vážky na numark...vela ludi píše že tento numark je vyrobeny s lacnych suciastok a je to len umela hmota, ale ak vydrzi na akciach tak dlho a je spolahlivy, tak potom neni problem...ak este niekto ma skusenost s tymito dvomi kontrolermi nech napise, budem vdačny..
Ja zatial sice nemam skusenost, ale planujem zakupit N4-rku na obcasne hrania a male akcie, zatial mam Pio CDj350 a Allen Heat Xone 22 no + archiv je to mnnozstvo kufrov+ aparat a chcem to trosku zjednodusit a ist do konzolky a rozhhodujem stale ci N4, alebo nieco ine. Na nej ma zaujali mnozstvo vstupov a vystupov viem, ze je to iba plastove a Numark, co je co sa tyka zvuku asi nic moc a stale mi kolegovia dj radia kup NI S2, ze je to vacsia kvalita no ja myslim na tie obcasne vrzugania zbytocne vela penazi:)
ak sa nemylim tak niekto tu na fore to s2 kritizoval ze sa to nepredava az prilis orezane funkcie kd uz tak s4
inac numark je dost kvalitna znacka (jasne ze pio a denon su viac) ale vzhladom na cenu... sam mam doma 6 rocny prehravac numark a za tych 6 rokov ma ani raz nesklamal akurat som tlacitka menil
inac numark je dost kvalitna znacka (jasne ze pio a denon su viac) ale vzhladom na cenu... sam mam doma 6 rocny prehravac numark a za tych 6 rokov ma ani raz nesklamal akurat som tlacitka menil