Midi kontroler do začátku

Diskuze ohledně nákupů aneb poraďte, co koupit...
Odpovědět
Symorp

Midi kontroler do začátku

Příspěvek od Symorp »

Ahoj všem... chtěl bych si vybrat Midi kontrolér pro začátek na domácí hraní možná později malé kluby, už jsem toho spousty četl, projížděl fora, koukal na youtobe... mno všechno možný... nakonec mí favoriti jsou:
Numark Mixtrack Pro
Vestax Typhoon
Reloop Digital Jockey 2

Osobně se přikláním k Mixtrack... ale chci slyšet i názor ostatních... doopravdy s Djingem začínám od nuly... no ne uplně od nuly něco jsem zkoušel myškou ale jde to blbě... všem díky za rady... 8)
neočekávám od toho něco velkého... DJing bych chtěl jako hobby protože miluji hudbu... baví mě se s ní mazlit... hrát si...
takže díky za reakce...
Miluji hudbu... hudba je můj život... hudba je tu pro mě a já pro ni... ale to vše za pár věcma :-P

marks

Re: Midi kontroler do začátku

Příspěvek od marks »

Pokud pokukuješ po Mixtracku Pro, mrkni ještě na tenhle balík: http://www.disk.cz/disk/detail1.csp?!PV,8268,!PVS,8268.
Cena je stejná, kontroler v podstatě taky (akorát bez vestavěné zvukovky) tu ale nahradí přibalená Traktor Audio 2 ke které navíc dostaneš ještě plnej Traktor Pro 2 (K Mixtrack Pro dostaneš jen Serato Intro a Virtual DJ Intro, takže startovací "osekané verze). S plným Traktorem tak budeš i do budoucna vybavenej minimálně softwarově líp.
Vestax mě osobně moc nesedí a u Reloopu by mi asi vadily ty malé jogy. Mixtrack (v podstatě všechny Numarky) je má naopak poměrně povedené.
NI TRAKTOR SCRATCH PRO 2 / NI TRAKTOR KONTROL X1 / NI TRAKTOR PRO 2.6

Paťa

Příspěvek od Paťa »

Ano, Mixtrack je dobrá volba na začátek. Sám ho mám a je to kvalitně zpracovaný kontroler. Šel bych do té nabídky co psal marks, jelikož je to za stejně prachy, ale lepší nabídka. PRO verzi už máš do budoucna. Osobně jsem před týdnem koupil PRO za poloviční cenu. A musím říct že toho nelituji. Můžeš si nastavit co chceš, namapovat si to můžeš jakkoliv, prostě super. Jdi do toho ;-)
A s Mixtrackem mám dobré zkušenosti. Je to můj první,takže na začátek ideální :)

Symorp

Příspěvek od Symorp »

Jojo díky za odpovědi... na ten set jsem koukal zde http://www.dj-obchod.eu/digital-dj-sety ... r-set.html a myslíte že by šel do klubu kdyby se mi to hraní dařilo..? Rozhodně ho koupím bohužel teď nejsou finance... ale jednou na něj dojde... :-D
Miluji hudbu... hudba je můj život... hudba je tu pro mě a já pro ni... ale to vše za pár věcma :-P

Odpovědět