Kvalitní CINCH kabely

Diskuze ohledně nákupů aneb poraďte, co koupit...
Odpovědět
Stay.ONE

Kvalitní CINCH kabely

Příspěvek od Stay.ONE »

Ahoj pánové,

můžete mi pls doporučit nějaké kvalitní cinch kabely? Použít je chci hlavně k propojení zvukovky A10 od NI a mixu a rád bych pořídil něco lepšího než co je k dostání běžně třeba v Datartu za dvacku apod. Nebo je to prakticky jedno co použiju?

btw...jelikož k propojení všech 4decků z A10 do mixu je zapotřebí těch kabelů poněkud víc...viděl jsem (bohužel jen fotky a na videu) něco jako svazek (dá-li se to tak nazvat :D ), kde na každým konci lezlo jen 8 cinchů, což by pro mě bylo ideální, jelikož to co vždy vznikne za pavučinu je fakt k vzteku :) Ale nikde na netu jsem žádný podobný řešení nenašel, co by bylo 8cinch - kabel - 8cinch.

Díky za reakce
2x Traktor Kontrol X1 / Traktor Audio 10 / Traktor Pro 2.6.8 || Fuckin' Hipster Techno

DoMiN

Re: Kvalitní CINCH kabely

Příspěvek od DoMiN »

a to nemá tá zvukovka originál káble v balení?
Zvuk: 2xRCF ART 712A-MKII, DB Technologies SUB18D, 2x Pioneer CDJ900, Numark iM9 (už čoskoro vymeníme)

Kopec káblov, predlžovačiek a tak :D

djmario

Příspěvek od djmario »

LIsZ

Příspěvek od LIsZ »

Spíš bych to řešil pokud umíš s pájkou nějakým multipárovým kabelem, konektory si můžeš koupit taky jaké chceš.. kvalitnější pozlacené třeba.

Stay.ONE

Příspěvek od Stay.ONE »

kabelů mám doma plnou skříň :D ale s pájkou si fakt hrát nebudu. Za prvé to neumím a za druhé bych se na to mohl :D to si ty kabely radši koupím :)

spíš mi šlo o to, jestli někdo máte nějaký dobrý vytipovaný třeba ze zkušeností. Chtěl jsem té technice dopřát trošku něco lepšího než je obyč standard
2x Traktor Kontrol X1 / Traktor Audio 10 / Traktor Pro 2.6.8 || Fuckin' Hipster Techno

Stay.ONE

Příspěvek od Stay.ONE »

http://www.profi-dj.cz/zvukova-technika ... ice%5D=asc.

objevil jsem tohle, něco podobnýho bych si představoval, ale nejsem si úplně jistej, jestli to splňuje moje požadavky kvalitnějších kabelů. I když přemýšlím nad tím, jestli to nějak poznám, že jsem použil něco kvalitního. Fakt nemám moc elektrikářských znalostí, tkže se v tom zas tak úplně nevyznám

honcka
Vybavení

Příspěvek od honcka »

zvukovej rozdil resit nemusis, jediny, v cem je rozdil, ze kvalitni konektory dyl vydrzi, propojovaci cinche pouzivam levny, akorat jich mam par navic a kdyz zjistim, ze pri zapojeni nejaky blbne, nebo se mi uz nezda, tak ho vyhodim. Jediny na technicsich mam natvrdo napajeny neutriky konektory pred tim jsem kazdou 3. akci nejakej cinch letoval a po vymene za tohle http://eshop.prodance.cz/profi-cinch-nf2cb-2/d-79033/ mam pokoj.

Odpovědět