Kupa denon dn-s 3500 na inzerat

Diskuze ohledně nákupů aneb poraďte, co koupit...
steave

Kupa denon dn-s 3500 na inzerat

Příspěvek od steave »

Zdravim

v nedelu idem pozriet z kolegom na tieto masiny a ide si ich kupit. Poprosil by som o radu co vsetko si treba vsimat kedze je na nich cena az priliz lakava, aby som mu vedel pomoc pri kupe od ruky...
Obrázek

Predám prehrávače Denon dn-s 3500 a mix Behringer DJ-x 450 vo výbornom stave, málo používané aj s case Road ready. Ku všetkému krabice manuály.. výborný stav všetkého.
Kúpil som novšie.
DJ mixpult Behringer DJX750 je vylepšený nasledovník DJX700, teraz je ponúkaný v čiernej verzii. Behringer DJX750 je 5-kanálový DJ mix, má 24-bitové digitálne efekty, inteligentné počítadlo BPM so synchronizáciou času aj beatov, nový nastaviteľný XPQ stereo surroud efekt, VCA crossfader.

DENON DNS 3500- 18cm rotačný tanier s novou konštrukciou DIRECT DRIVE pohonu ( 2.5 kg/cm)
- vstavané real time efekty Flanger, Filter, Echo a Echo/Loop
- nadstavenie rýchlosti otáčania taniera 33/45
- Hot Disc (počas hrania jedného CD je možné vložiť ďalšie bez prerušenia)
- Next Track funkcia (počas hrania je možne vybrať nasledujúci track)
- REAL TIME scratch, scratch s podporou MP3
- 1 x sampler (15 sec. 20 Hz – 20 kHz, 16-bit, 44.1 kHz)
- 20 sek. anti shock – ďalšie funkcie Drag-S (nadstavenie štartu), Brake (nadstavenie brzdy), Reverse (spätné prehrávanie)
- 3 scratch mody
- rozsah Pitch +- 4, 10, 16, 24, 50, 100%
- výmenná SlotIn Drive mechanika
- CD text (zobrazenie názvov skladieb a podpora ID3 Tagov)
- funkcia Master Tempo s rozsahom ±99%
- Fader štart
- digitálný výstup SPDIF
- odolná povrchová úprava

PS: mix sa preda a kupy novy ale je tiez v cene tak ze ho berie:) takze ho poprosim neriesit :)

Vdaka za vase nazory a skusenosti.
Elektrovoice ELX115P ,q99 ,Sennheiser HD 25,Pioneer ddj sx,RCF 4PRO 8003-AS,mikrofóny shure ,Sennheiser a stale doplnujem

stereoman

Re: Kupa denon dn-s 3500 na inzerat

Příspěvek od stereoman »

Problem techto prehravacu je ten, ze zas tak dobre nejsou. Denon se proste vydal spatnou cestou, ktere se porad drzi (coz vubec nechapu). Uz to tu zaznelo hodne krat, staci pohledat. Takze ta cena muze byt prizniva kvuli tomu, ze dotycny konecne pochopil jako chybu udelal a chce se techto playeru zbavit.

Pokud bych mohl doporucit, tak bych se spise poohlednul po nejakych Pio.

Nevim, jake meli tyto Denony mouchy, ale urcite bych potrapil zakladni tlacitka, pitch, mechaniku + v tomto pripade jeste talir.

steave

Příspěvek od steave »

vdaka vysvetlovat preco denon a nie pio nebudem vysvetlovat kedze ja ich nekupujem, Rozhodol sa pre nich kolega ja som uz zasadeny pre digital dj-ing a moja volba je numark ns6. Ja idem len ako pristojaci a budem sa mu snazit pomoc najlepsie ako viem a preto sa pytam :) Este raz vdaka za pomoc :)
Elektrovoice ELX115P ,q99 ,Sennheiser HD 25,Pioneer ddj sx,RCF 4PRO 8003-AS,mikrofóny shure ,Sennheiser a stale doplnujem

nema.dj

Příspěvek od nema.dj »

stereoman píše:Problem techto prehravacu je ten, ze zas tak dobre nejsou. Denon se proste vydal spatnou cestou, ktere se porad drzi (coz vubec nechapu). Uz to tu zaznelo hodne krat, staci pohledat. Takze ta cena muze byt prizniva kvuli tomu, ze dotycny konecne pochopil jako chybu udelal a chce se techto playeru zbavit.

Nevim, jake meli tyto Denony mouchy, ale urcite bych potrapil zakladni tlacitka, pitch, mechaniku + v tomto pripade jeste talir.
ziadny problem si nepopisal, len si sucho zase nieco skonstatoval, ze je to naprd, lebo je to denon ...hlavne, ze vam okrem pioneerov vyhovuju reloopy...ale to je mimo misu ....podla foto to vyzera zachovalo, okrem toho co popisal stereoman, by som ich aj vytiahol z kejsu, za prevadzky pohrkal s kablami ci nie su konektory vypatlane zo zakladnej dosky, za prevadzky by som otocil dole hlavou, ci drzi mechanika, pokukal po otocnych knoboch, ci nepreskakuju
Denon 2x SC3900, DN-X1700, MacBook Pro 13" i5, NI X1 mk2, HD25-II

nema.dj

Příspěvek od nema.dj »

az ma intuicia neklame, tak to predava tento chlap http://www.mojasvadba.sk/fotoblog/milandj/ a ten apec bude velmi zachovaly
Denon 2x SC3900, DN-X1700, MacBook Pro 13" i5, NI X1 mk2, HD25-II

stereoman

Příspěvek od stereoman »

nema.dj píše:
stereoman píše:Problem techto prehravacu je ten, ze zas tak dobre nejsou. Denon se proste vydal spatnou cestou, ktere se porad drzi (coz vubec nechapu). Uz to tu zaznelo hodne krat, staci pohledat. Takze ta cena muze byt prizniva kvuli tomu, ze dotycny konecne pochopil jako chybu udelal a chce se techto playeru zbavit.

ziadny problem si nepopisal, len si sucho zase nieco skonstatoval, ze je to naprd, lebo je to denon ...hlavne, ze vam okrem pioneerov vyhovuju reloopy...ale to je mimo misu ....podla foto to vyzera zachovalo, okrem toho co popisal stereoman, by som ich aj vytiahol z kejsu, za prevadzky pohrkal s kablami ci nie su konektory vypatlane zo zakladnej dosky, za prevadzky by som otocil dole hlavou, ci drzi mechanika, pokukal po otocnych knoboch, ci nepreskakuju
Problem jsem popsal, ikdyz ne doslova. Uz to tu zaznelo tolikrat, ze jsem nepokladal za dulezite to dopodrobna opakovat. Vidim, ze to byla chyba. Denon se vydal spatnou cestou - motorizovany talir. Pamatuji si, jak znacna cast gramofonistu rikala, ze v zivote neprejdou na CD (Pio). Pak to nekde zkusili a ke gramofonum se jim jiz moc vracet nechtelo. Proste, kdyz CD, tak jedine s Pio jogem, to je muj nazor!!!

Dale bych rad podotknul, ze jsem NIKDE nerikal, ze ty CD jsou spatne jen kvuli tomu, ze to je Denon!!! Ty CD jsou spatne kvuli moto taliry ... (viz vyse).

S tim Reloopem byly zrejme prsty rychlejsi nez mozek. Ja totis nehraji z CD a znacku Reloop v lasce nemam. Reloop je totis znacka, ktere se vyhybam, jak cert krizi, nicmene se jim celkem povedl single midi kontroler a tak jej pouzivam. To ze je tam napsano Reloop a ne Pio nebo NI me nechava zcela chladnym. Tento kontroler se diky mym zkusenostem rozsiril i mezi zdejsi uzivatele. Zajimave je, ze nekteri rikali, co to s tim Reloopem melu za kraviny, ale jakmile ho meli doma, tak zmenili nazor :wink: .

kiso969

Příspěvek od kiso969 »

[quote="nema.dj"]az ma intuicia neklame, tak to predava tento chlap http://www.mojasvadba.sk/fotoblog/milandj/ a ten apec bude velmi zachovaly[/quote]

Velmi pekne dakujem :) Tato informacia a hlavne tie fotky z akcii mi velmi pomohli ..

steave

Příspěvek od steave »

kolega sa az prihlasil lol ale vdaka za rady aj mne to dost pomohlo :)

kiso969

Příspěvek od kiso969 »

steave píše:kolega sa az prihlasil lol ale vdaka za rady aj mne to dost pomohlo :)
To len preto aby som mohol podakovat. Ale beriem to skor ako nazor.

johnny

Příspěvek od johnny »

ja by som doporucil prestudovat hlavne mechniku, skusit ci zhltne aj cd ,,horsich kvalit,,- napalene a nejake trosku poskrabane, a ako si da rady z MP3. obzriet cely prehravac ci nie je napr prasknuty , alebo vyraznejsi skrabanec- to by mohlo svedcit o tom ze padol. vyskusat vsetky funkcie a az potom sa pustit do ,,mazlenia,,
2 pioneer cdj 350, pioneer djm 300, stanton t 80,pioneer efx 500

steave

Příspěvek od steave »

na zajtra si nabalime nejake cd zo sebou a ide sa.. Cit serioznost tak sa uvidi.Dam vediet info ako to cele dopadlo :)

johnny

Příspěvek od johnny »

urcite by som upozornil kolegu na denon 3900, je to novinka a vyzera byt premakana a dotiahnuta do konca. nakolko 3500 je uz hodne stary model kde bola daka ta chybicka. siria sa informacie ze denon chysta prehravac s jog kolom. -tak mozno by sa oplatilo pockat.

http://www.youtube.com/watch?v=8MRnlP_Gfl0

tu som ti dal tu 3900
2 pioneer cdj 350, pioneer djm 300, stanton t 80,pioneer efx 500

Majky_mike

Příspěvek od Majky_mike »

Já tu nebudu zase rozjíždět debatu Denon vs Pioneer. Už jsem toho na tohle téma napsal dost.

DN-S3500 jsou náchylné (z mé zkušenosti):

- na vyjíždění CD z mechaniky, když nejsou zahřáté
- zvukovou kvalitu po zahřátí
- nekontrolované rozjíždění talíře (zejména při zahřátí u MP3)
- záseky a zmrznutí při zahřátí (většinou jen z MP3)

Většina toho se ale většinou projeví až třeba po několika hodinách, až se playery fakt zahřejí.

Možná je to blbá rada, ale kdybych měl pro někoho koupit DN-S3500. Strčil bych je do trouby a zahřál na nějakejch 35°C+, vytáhnul a pustil MP3 a zkusil chvilku zahrát. Jinak Tě překvápko bude čekat až při akci.

piatro
Vybavení

Příspěvek od piatro »

tak ako to už vyššie spomenuli,3500 majú problém s prehrievaním taniera,ak je zapnutý scratch mód. Mali sme ich v klube cca 3 mesiace a hralo sa na nich denne 9 hodín 7 dní v týždni. Najväčší ich problém je,že majú gumené tlačítka,pri scratch,keď si chytíš beat,tak ti po chvílke utečie a to ešte nehovorím o prehriati taniera,keď ti pitch pridá o +20%! Ak chceš dobre poradiť známemu,nech ich neberie,bude s nimi mať iba samé problémy a keď ich bude chcieť predať,bude musieť ísť pooriadne pod cenu a v konečnom dôsledku na tej kúpe prerobí. Sú to vyhodené peniaze. Majú síce pár dobrých funkcií,ale celkovo je to dosť nespoľahlivý stroj. Radšej investovať do pio 100 a tie mu vydržia oveľa dlhšie.

steave

Příspěvek od steave »

dennony su doma akcia odohrata a zatial spokojnost cez vikend som bol v shope a zahral som si aj na pioneer cdj 2000 a mne zase pride ten pio moc plastovi na denon sa nebojim sahnut a ide to tie problemy co popisujete ak su sa prejavia ale zatial spokojnost cez vikend dlasia akcia sa uvidi. Az tak sa nevyznam ale mne ako laikovi sa zdaju tie denony kvalitovo lepsie i prevedenie i tlacitka a cas a skusenosti ukazu ci som sa mylil alebo nie ale zatial len spokojnost vsetko ide ako ma funkcie efekty funkuju ako maju ,beaty sa nerozchadzaju ale je pravda ze tie masiny vieme zatial viuzivat tak na 50% :D :D

Odpovědět