Konzole pro začátek

Diskuze ohledně nákupů aneb poraďte, co koupit...
Odpovědět
Dodikovec

Konzole pro začátek

Příspěvek od Dodikovec »

Ahoj začínám se učit hrát a chci začít trénovat na konzoli. Ráda bych jednou hrála v klubech, ale nemohu se rozhodnout.
Nemám momentálně nějak zvlášt financí, proto jsem přemýšlela, zda by mi pro začátek stačil Numark Party Mix nebo Numark Mixtrack 3 a případně jak velký rozdil mezi nimi je a zda se s temito konzolemi dá něco odehrát v klubu. Nebo popřípadně nějaké další v podobné cenové relaci. Dále jsem přemýšlela o Pioneer DDJ-SB2, ale byla bych nucena ho koupit z inzerce a nejsem si jistá, jestli chci riskovat, že bude v pořádku. Děkuji moc za radu. :)

Venti

Re: Konzole pro začátek

Příspěvek od Venti »

Ahoj Dodikovec
Nechces radsej chvilku pockat, nasetrit viac penazi a kupit nieco serioznejsie ? Nemusis kupit tie najvyssie modely, ale zasa ani nie tieto lacaky so zabudovanou ledkovou svetelnou hudbou, to je uz aky gyc sialeny.
Okrem kvality suciastiek a spracovania sa obavam aj toho prilozeneho Virtual DJ LE, teda nejakej vykusanej verzie.
Radsej by som Ti odporucil nieco co uz bude mat Serato, alebo Traktor, nech sa rovno ucis hrat na industry standarde.
To potom asi radsej uz jazdenu konzolu, ale poriadnu. Dobry predajca Ti ju predvedie a ukaze ci je vsetko s nou v poriadku.

Pekny den
Salatech (http://www.salatech.sk) / https://www.facebook.com/salatech / predaj a servis techniky pre DJov / Autorizovany predaj a servis Innofader

Dj Jarad

Re: Konzole pro začátek

Příspěvek od Dj Jarad »

Hele jako ostatní... koupíš konzoly za 5k (pio , mixtrack,hercules..atd..) ...časem zjistíš , že toje málo, tak to prodáš za méně , a STEJNĚ SI KOUPÍŠ LEPŠÍ KOUSEK za více.
kup si rovnou lepší Midi /cd.Nebo si našetři více, opravdu se to vyplatí...přes net jsem zatím neměl špatnou zkušenost, a to tam proběhlo dost nákupů.
Samozřejmě musíš funkčnost odzkoušet.
Ono se to nezdá ale výbava co mě stála kolem 50k se dá pořídit skoro za půlku.

Odpovědět