Zdravím,
chcel by som poradiť o kúpe konzoly do 600€ (16 000kč).
Potrebujem konzolu na mixovanie setov pre internetové rádio. Konzolu budem využívať skoro každý deň, ale neskôr určite chcem kúpiť mixpult a prehrávače.
Zatiaľ sa mi najviac pozdáva Pioneer DDJ-SR. Máte v tejto cenovej triede nejaký lepší tip?
Vďaka
Konzola
Re: Konzola
Ahoj lepší asi ne tam už je rozdíl jestli chceš 2 šavle nebo 4 myslím že chybu neuděláš použivám tuto conzoli a nemůžu říct nic je dobrá kvalitní zvuk z toho jde dobře udělaný to je, jen nemá korekce na mikrofon jinak ji nemám co vytknout
TRAKTOR KONTROL S5 - 599€ (4-kanál, podpora STEMS atď atď) ak si kreatívny DJ poprípade aj producent, určite nájdeš využitie 

Tak teraz mám dilemu
Tá Traktor Kontrol S5 je zaujímavá a myslím že by som sa s tým vedel vyhrať. Ale príde mi to také netradičné. V budúcnosti skôr plánujem hrať z prehrávačov a mixu Pioneer tak myslím že by bola možno vhodnejšia teraz konzola Pioneer neviem no :S

Jeste je moznost poridit nejakej hybrid, napr za 16000 mas Denon MC6000MK2, kterej je 2v1 kontroler a regulerni mixak, takze k tomu akorat pripojis playery
jednoduchá rada, návšteva BA a Techhouse a vyskúšaj si 
lebo nikdy nevieš, raz skúsiš a iné nebudeš chcieť dlhšiu dobu , S5 má podľa mňa oveľa viac možností ako playere, ale to už nechám na teba ako sa rozhodneš

lebo nikdy nevieš, raz skúsiš a iné nebudeš chcieť dlhšiu dobu , S5 má podľa mňa oveľa viac možností ako playere, ale to už nechám na teba ako sa rozhodneš

No trepať sa z Oravy do BA koli tomu sa mi moc nechce
Mohol by si mi prosím ťa napísať v čom konkrétne má Traktor S5 naviac oproti tomu Pioneeru DDJ SR? Teda okrem steamu. Diky

Mohol by si mi prosím ťa napísať v čom konkrétne má Traktor S5 naviac oproti tomu Pioneeru DDJ SR? Teda okrem steamu. Diky