Kontroler Numark NVii (2)
-
Kontroler Numark NVii (2)
Zdravím všechny,koupil jsem konzolu Numark NVii nebo NV2,jak kdo chce a při nahrání Tracku i když počkám nějakou dobu se mi písnička sekne po spuštění a dělá to pořád,nemůžu tak nahrát žádný mix ani konzoli použít na akci,co je nepříjemné.Návod jsem sehnal pouze v angličtině a osobně zrovna anglicky neumým,nevíte mi poradit jestli na to má vliv nějaká zapnutá ikona v programu,nebo je to počítačem ? Mám HP ProBook 450 G2,předem děkuji za radu,Michal
Re: Kontroler Numark NVii (2)
Ahoj tak notebookem to neni ten je dost výkonný ten by to měl dát bez problémů nastavení máš ?? asio?? když tak vypni vše notebooku nebo udelej cistou instaci win propojení máš asi dobře musíš jsem naspat vše propojení nastaveni konzoli programu atd...
zkus s usb(přímo) nebo pak pc jak píše mario.
zkusil bych reinstal firmware na konzoli a zkusil bych to na pc na traktoru/seratu.
Zkus jinou usb zdírku-v případě pc.
Jinak projít zdali máš drivery asio...a máš vše správně.
Když se pak sekne track..podívat se na zatížení disku a procíku
U notasu podotknu že může být problém s procesorem ( ... já měl něco podobného se seratem a bylo to tak tak....) podívej se a napiš.
zkusil bych reinstal firmware na konzoli a zkusil bych to na pc na traktoru/seratu.
Zkus jinou usb zdírku-v případě pc.
Jinak projít zdali máš drivery asio...a máš vše správně.
Když se pak sekne track..podívat se na zatížení disku a procíku
U notasu podotknu že může být problém s procesorem ( ... já měl něco podobného se seratem a bylo to tak tak....) podívej se a napiš.
-
O.K. kluci,moc děkuji,zkusim to projit nastaveni s profikem,ja se fakt instalacím moc nerozumím,kdysy jsem hraval mpouze mixpult a gramce,toto je na mně asi příliš složité,vyzkouším Vaše rady a pak se ozvu,ještě jednou děkuji 
Michal

Michal